Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Lijpe x Ismo - Tijdloos

Cover Lijpe x Ismo - Tijdloos
Digital
Top Notch 00602567080770 (nl)

Album

Jaar:2018
Label:TOP NOTCH
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/05/2018 (Positie 21)
Laatste week notering:13/10/2018 (Positie 180)
Piekpositie:21 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:24
Positie aller tijden:2878 (1828 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 24
be  Piek: 21 / Weken: 24 (V)

Tracks

27/04/2018
Digital Top Notch 00602567080770 (UMG) [nl] / EAN 0602567080770
Toon detailsAlles beluisteren
   

Lijpe   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eng12/11/2016Tip 
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017Tip 
Doe rustig! (Lijpe & DJ Stijco)16/09/2017Tip 
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018Tip 
Vuurwerk (Spanker feat. Josylvio, Lijpe & 3robi)14/04/2018Tip 
Microfoon29/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Van de bodem naar de grond11/10/20141011
Levensles05/12/2015527
Jackpot05/11/20161220
Zandloper09/09/20171343
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/20182124
 

Ismo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Media14/01/2017Tip 
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017Tip 
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
De waarheid17/01/20151371
Nu of nooit30/01/2016403
De waarheid 214/01/2017581
Transformatie23/12/20178215
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/20182124
Onverwachts30/06/2018553
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.