Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Shawn Mendes - Shawn Mendes

Cover Shawn Mendes - Shawn Mendes
CD
Island 00602567550891
CD
Island 00602567550822
LP
Island 00602567569497
Digital
Island 00602567569466
Cover Shawn Mendes - Shawn Mendes
CD Deluxe Edition
Island 00602567569305

Album

Jaar:2018
Label:ISLAND
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/06/2018 (Positie 1)
Laatste week notering:17/11/2018 (Positie 54)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:25
Positie aller tijden:1015 (4380 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 15
de  Piek: 3 / Weken: 17
at  Piek: 1 / Weken: 17
fr  Piek: 10 / Weken: 10
nl  Piek: 1 / Weken: 25
be  Piek: 1 / Weken: 25 (V)
  Piek: 4 / Weken: 24 (W)
se  Piek: 5 / Weken: 23
fi  Piek: 6 / Weken: 11
no  Piek: 2 / Weken: 20
dk  Piek: 2 / Weken: 21
it  Piek: 2 / Weken: 22
es  Piek: 1 / Weken: 24
pt  Piek: 2 / Weken: 21
au  Piek: 1 / Weken: 25
nz  Piek: 2 / Weken: 21

Tracks

25/05/2018
CD Island 00602567550891 (UMG) / EAN 0602567550891
25/05/2018
Digital Island 00602567569466 (UMG) / EAN 0602567569466
06/07/2018
LP Island 00602567569497 (UMG) / EAN 0602567569497
Toon detailsAlles beluisteren
1.In My Blood
  3:31
2.Nervous
  2:44
3.Lost In Japan
  3:21
4.Where Were You In The Morning?
  3:20
5.Shawn Mendes feat. Julia Michaels - Like To Be You
  2:39
6.Fallin' All In You
  3:55
7.Particular Taste
  2:55
8.Why
  3:58
9.Because I Had You
  2:22
10.Queen
  3:24
11.Shawn Mendes feat. Khalid - Youth
  3:10
12.Mutual
  2:28
13.Perfectly Wrong
  3:32
14.When You're Ready
  2:49
   
25/05/2018
Deluxe Edition - CD Island 00602567569305 (UMG) / EAN 0602567569305
Toon detailsAlles beluisteren
1.In My Blood
  3:31
2.Nervous
  2:44
3.Lost In Japan
  3:21
4.Where Were You In The Morning?
  3:20
5.Shawn Mendes feat. Julia Michaels - Like To Be You
  2:39
6.Fallin' All In You
  3:55
7.Particular Taste
  2:55
8.Why
  3:58
9.Because I Had You
  2:22
10.Queen
  3:24
11.Shawn Mendes feat. Khalid - Youth
  3:11
12.Mutual
  2:28
13.Perfectly Wrong
  3:32
14.When You're Ready
  2:49
15.In My Blood (Acoustic)
  3:33
16.Shawn Mendes feat. Khalid - Youth (Acoustic)
  3:10
   
25/05/2018
Limited Fanbox Edition - CD Island 00602567550822 (UMG) / EAN 0602567550822
Toon detailsAlles beluisteren
1.In My Blood
  3:31
2.Nervous
  2:44
3.Lost In Japan
  3:21
4.Where Were You In The Morning?
  3:20
5.Shawn Mendes feat. Julia Michaels - Like To Be You
  2:39
6.Fallin' All In You
  3:55
7.Particular Taste
  2:55
8.Why
  3:58
9.Because I Had You
  2:22
10.Queen
  3:24
11.Shawn Mendes feat. Khalid - Youth
  3:11
12.Mutual
  2:28
13.Perfectly Wrong
  3:32
14.When You're Ready
  2:49
15.In My Blood (Acoustic)
3:33
16.Shawn Mendes feat. Khalid - Youth (Acoustic)
3:10
Extras:
16 songs,
Softpack,
20 Page Booklet,
6 x A5 set of handwritten lyrics,
4x Polaroid Photos And 4 x Guitar plectrums
   

Shawn Mendes   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Of The Party04/04/2015Tip: 48 
Stitches14/11/20151120
I Know What You Did Last Summer (Shawn Mendes & Camila Cabello)12/03/20162110
Treat You Better02/07/20161719
Mercy22/10/20162417
There's Nothing Holdin' Me Back29/04/2017331
In My Blood31/03/2018828
Lost In Japan31/03/2018Tip: 15 
Youth (Shawn Mendes feat. Khalid)12/05/2018Tip: 4 
Lost In Japan (Remix) (Shawn Mendes & Zedd)06/10/2018257
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handwritten25/04/20152366
Illuminate01/10/2016315
Live At Madison Square Garden31/12/2016991
MTV Unplugged11/11/2017515
Shawn Mendes02/06/2018125
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

Werner
Member
****
Solides Album, für meinen Geschmack einen zwei ruhige Songs zu viel mit drauf.

da_hooliii
Member
***
Ziemlich viele 0815 Songs mit drauf. Damit sticht er nicht aus der Masse heraus.

ShadowViolin
Member
*****
In My Blood *** **
Nervous *** **
Lost In Japan *** **
Where Were You In The Morning? *** *
Like To Be You *** **
Fallin' All In You *** **
Particular Taste *** **
Why *** *
Because I Had You *** *
Queen *** **
Youth *** ***
Mutual *** **
Perfectly Wrong *** *
When You're Ready *** *

4.71 - 5*

Das dritte Album des Kanadiers ist für mich eine doch positive Überraschung, den das nach ihm selbst betitelten Album dürfte dieses Jahr bisher eines der besseren Alben im Pop-Bereich sein. Schon "In My Blood" als Lead-Single wusste zu überzeugen, mit "Youth" legte er dann sein für mich persönliches Karriere-Highlight nach, und auch sonst kann das Album mit Tracks wie "Like To Be You", "Fallin' All In You", "Particular Taste", "Queen" oder "Mutual" sehr überzeugen. Insgesamt ist das eine echt grosse Steigerung zum Vorgänger, was ich natürlich sehr begrüsse. Einziges Manko ist vielleicht, dass das in ein paar Monaten wohl wieder vergessen sein wird, zudem fehlt bei Shawn noch eine gewisse Eigenständigkeit, so klingt "Like To Be You" zu sehr nach Julia Michaels, ein "Fallin' All In You" zu sehr nach Ed Sheeran und ein "Particular Taste" zu sehr nach Ryan Tedder... aber für das aktuelle Hörerlebnis geht "Shawn Mendes" mehr als nur in Ordnung.

Widmann1
Member
****
Durchwachsenes Album von Shawn Mendes, der weiterhin der Liebling meiner Tochter und mir ist.

Anspieltipps:
In My Blood
Nervous
Lost In Japan
Where Were You In The Morning?
Queen
Mutual

fabio
Member
****
gut

Cheetah
Member
*****
Verrassend goed album
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.