Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Juice WRLD - Goodbye & Good Riddance

Cover Juice WRLD - Goodbye & Good Riddance
Digital
Interscope 00602567745860

Album

Jaar:2018
Label:INTERSCOPE
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/06/2018 (Positie 100)
Laatste week notering:08/08/2020 (Positie 39)
Piekpositie:19 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:115
Positie aller tijden:67 (15593 Punten)
In de landen:
fr  Piek: 141 / Weken: 12
nl  Piek: 11 / Weken: 114
be  Piek: 19 / Weken: 115 (V)
  Piek: 177 / Weken: 2 (W)
se  Piek: 7 / Weken: 78
fi  Piek: 7 / Weken: 68
no  Piek: 5 / Weken: 97
dk  Piek: 5 / Weken: 78
it  Piek: 78 / Weken: 5
au  Piek: 39 / Weken: 6
nz  Piek: 15 / Weken: 64

Tracks

25/05/2018
Digital Interscope 00602567745860 (UMG) / EAN 0602567745860
Toon detailsAlles beluisteren
   
14/12/2018
LP Interscope 00602567787136 (UMG) / EAN 0602567787136
Toon detailsAlles beluisteren
   

Juice WRLD   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lucid Dreams (Forget Me)21/07/2018308
Lean Wit Me01/09/2018Tip 
Armed And Dangerous17/11/2018Tip 
Roses (Benny Blanco & Juice WRLD feat. Brendon Urie)15/12/2018Tip: 27 
MoshPit (Kodak Black feat. Juice WRLD)22/12/2018Tip 
Robbery23/02/2019Tip: 18 
Hate Me (Ellie Goulding & Juice WRLD)06/07/2019Tip: 32 
Bandit (Juice WRLD & YoungBoy Never Broke Again)12/10/2019Tip: 22 
Godzilla (Eminem feat. Juice WRLD)25/01/2020Tip: 2 
Righteous02/05/2020Tip: 12 
Tell Me U Luv Me (Juice WRLD & Trippie Redd)06/06/2020Tip 
Go! (The Kid Laroi / Juice WRLD)27/06/2020Tip 
Life's A Mess (Juice WRLD & Halsey)18/07/2020Tip: 21 
Come & Go (Juice WRLD & Marshmello)25/07/2020471
Wishing Well25/07/2020Tip: 7 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye & Good Riddance02/06/201819115
Present... WRLD On Drugs (Future & Juice WRLD)27/10/2018345
Death Race For Love16/03/20191568
Legends Never Die18/07/202034
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.