Login
België (Vlaanderen)

Damso - Lithopédion

Cover Damso - Lithopédion
CD
92i / Capitol 6768736
Cover Damso - Lithopédion
CD
92i / Capitol 6768736

Album

Jaar:2018
Label:CAPITOL
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/06/2018 (Positie 11)
Laatste week notering:20/10/2018 (Positie 171)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:2875 (1836 Punten)
Belgische albums:23/06/2018 / Piek: 6 / Weken: 17
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 9
fr  Piek: 1 / Weken: 7
be  Piek: 11 / Weken: 17 (V)
  Piek: 1 / Weken: 21 (W)

Tracks

15/06/2018
CD 92i / Capitol 6768736 (UMG) / EAN 0602567687368
15/06/2018
Digital 92i / Capitol 00602567687399 (UMG) / EAN 0602567687399
Toon detailsAlles beluisteren
1.Introduction
  1:50
2.Festival de rêves
  3:25
3.Baltringue
  4:48
4.Julien
  3:22
5.Damso feat. Angèle - Silence
  2:07
6.Feu de bois
  3:03
7.Même issue
  3:16
8.Smog
  2:48
9.60 années
  2:59
10.Aux paradis
  2:49
11.Dix leurres
  3:25
12.NMI
  2:38
13.Perplexe
  3:40
14.Tard la night
  2:36
15.Noir meilleur
  3:24
16.William
  1:35
Bonus Track
17.Humains
  3:54
   
21/09/2018
LP 92i / Capitol 060256768984 (UMG) / EAN 0602567689843
Toon detailsAlles beluisteren
   

Damso   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Amnésie23/07/2016Tip 
Nwaar Is The New Black13/05/2017Tip 
Macarena27/05/2017Tip: 23 
Lové01/07/2017Tip: 33 
Mwaka Moon (Kalash feat. Damso)21/10/2017Tip: 10 
Tueurs13/01/2018Tip 
Ipséité05/05/2018Tip 
Julien23/06/2018Tip 
Smog23/06/2018Tip: 31 
Humains21/07/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Batterie faible16/07/20161951
Ipséité06/05/20177346
Lithopédion23/06/20181117
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

Werner
Member
***
Französischer Rap - auch wenn er aus Belgien kommt - ist nicht so mein Ding.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.