Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Cat Power - Wanderer

Cover Cat Power - Wanderer
CD
Domino WIGCD435

Album

Jaar:2018
Label:DOMINO
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/10/2018 (Positie 24)
Laatste week notering:15/12/2018 (Positie 187)
Piekpositie:24 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:4691 (902 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 11 / Weken: 5
de  Piek: 18 / Weken: 3
at  Piek: 21 / Weken: 3
nl  Piek: 90 / Weken: 1
be  Piek: 24 / Weken: 9 (V)
  Piek: 31 / Weken: 8 (W)
se  Piek: 45 / Weken: 1
it  Piek: 93 / Weken: 1
es  Piek: 24 / Weken: 5
pt  Piek: 10 / Weken: 5
au  Piek: 42 / Weken: 1

Tracks

05/10/2018
CD Domino WIGCD435 / EAN 0887828043521
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wanderer
  1:14
2.In Your Face
  4:12
3.You Get
  3:43
4.Cat Power feat. Lana Del Rey - Woman
  4:50
5.Horizon
  4:24
6.Stay
  3:58
7.Black
  3:56
8.Robbin Hood
  2:11
9.Nothing Really Matters
  3:12
10.Me voy
  4:00
11.Wanderer / Exit
  2:19
   
05/10/2018
LP Domino WIGLP435 / EAN 0887828043514
Toon detailsAlles beluisteren
   
05/10/2018
Digital Domino 1400247975
Toon detailsAlles beluisteren
   

Cat Power   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ruin08/09/2012Tip: 38 
Action (Cassius feat. Cat Power & Mike D)02/04/2016Tip: 20 
Go Up (Cassius feat. Cat Power & Pharrell Williams)29/04/2017Tip 
Woman (Cat Power feat. Lana Del Rey)01/09/2018Tip 
Stay20/10/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Greatest04/02/2006259
Jukebox26/01/2008710
Sun08/09/2012521
Wanderer13/10/2018249
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

gherkin
Member
*****
Prima muziek op dit album.

Widmann1
Member
***
Ein enttäuschendes Album, nachdem mir das letzte (Sun 2012) richtig gut gefallen hatte.
Fast nur langsam, sehr reduzierte Songs. Schade.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.