Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Kooks - Let's Go Sunshine

Cover The Kooks - Let's Go Sunshine
Digital
Lonely Cat / AWAL 5056167106708
Cover The Kooks - Let's Go Sunshine
LP
Lonely Cat KOOKS001LP

Album

Jaar:2018
Label:LONELY CAT
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/09/2018 (Positie 27)
Laatste week notering:15/09/2018 (Positie 62)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:7043 (313 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 38 / Weken: 1
de  Piek: 41 / Weken: 1
at  Piek: 64 / Weken: 1
nl  Piek: 56 / Weken: 1
be  Piek: 27 / Weken: 2 (V)
  Piek: 117 / Weken: 2 (W)
es  Piek: 67 / Weken: 1
au  Piek: 43 / Weken: 1

Tracks

31/08/2018
CD Lonely Cat / AWAL KOOKS001CD / EAN 5056167106562
31/08/2018
Digital Lonely Cat / AWAL 5056167106708 / EAN 5056167106708
Toon detailsAlles beluisteren
1.Intro
  0:20
2.Kids
  3:40
3.All The Time
  4:06
4.Believe
  4:14
5.Fractured And Dazed
  4:37
6.Chicken Bone
  3:45
7.Four Leaf Clover
  3:23
8.Tesco Disco
  4:44
9.Honey Bee
  2:17
10.Initials For Gainsbourg
  4:19
11.Pamela
  3:04
12.Picture Frame
  3:40
13.Swing Low
  3:44
14.Weight Of The World
  3:38
15.No Pressure
  3:36
   
31/08/2018
LP Lonely Cat KOOKS001LP / EAN 5056167106555
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Kooks   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Naive29/07/20061522
She Moves In Her Own Way21/10/20062915
Ooh La27/01/2007Tip: 2 
Always Where I Need To Be26/04/2008196
Do You Wanna21/06/2008Tip: 4 
Sway01/11/2008Tip: 12 
Junk Of The Heart (Happy)30/07/2011Tip: 7 
Is It Me15/10/2011Tip: 23 
Down29/03/2014Tip: 19 
Around Town07/06/2014Tip: 15 
Forgive & Forget23/08/2014Tip: 44 
Bad Habit27/09/2014Tip: 20 
See Me Now07/02/2015Tip: 53 
Be Who You Are15/04/2017Tip: 35 
All The Time26/05/2018Tip: 26 
Four Leaf Clover08/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Inside In / Inside Out08/07/2006455
Konk19/04/2008425
Junk Of The Heart17/09/2011169
Listen20/09/20142510
The Best Of... So Far27/05/2017478
Let's Go Sunshine08/09/2018272
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.