Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Jain - Souldier

Cover Jain - Souldier
CD
Spookland / Columbia 19075854072

Album

Jaar:2018
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/09/2018 (Positie 152)
Laatste week notering:01/09/2018 (Positie 152)
Piekpositie:152 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:10047 (49 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 3
be  Piek: 152 / Weken: 1 (V)
  Piek: 3 / Weken: 3 (W)

Tracks

24/08/2018
CD Spookland / Columbia 19075854072 (Sony) / EAN 0190758540726
Toon detailsAlles beluisteren
1.On My Way
  3:24
2.Flash (Pointe-noire)
  2:17
3.Alright
  3:42
4.Oh Man
  3:24
5.Inspecta
  3:05
6.Dream
  3:05
7.Star
  3:01
8.Feel It
  2:39
9.Abu Dhabi
  2:52
10.Souldier
  3:47
   
24/08/2018
LP Columbia 19075854101 (Sony) / EAN 0190758541013
Toon detailsAlles beluisteren
   

Jain   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Come10/10/2015Tip: 45 
Makeba25/06/2016Tip 
Alright25/08/2018Tip: 30 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zanaka08/07/2017953
Souldier01/09/20181521
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

ShadowViolin
Member
*****
On My Way *** **
Flash (Pointe-noire) *** *
Alright *** **
Oh Man *** **
Inspecta *** *
Dream *** **
Star *** **
Feel It *** *
Abu Dhabi *** *
Souldier *** **

4.6 - 5*

Toller Nachfolger zu "Zanaka". Mit ihrem Debut konnte mich die Französin Jain bereits überzeugen, halt allen voran mit deren Hit-Single "Come", doch bei "Souldier" gefällt sie mir nun sogar noch leicht mehr. Hier mischt sie ihre Pop-Klänge weiterhin mit afrikanischen oder arabischen Einflüssen, welche sie aus ihrer Kindheit mitnimmt. Die englische Aussprache bleibt nicht die beste, aber das finde ich auch hier sehr sympathisch. Nebst "Alright" ist die Ballade "Dream" das Highlight von "Souldier".
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.