Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

SX - Eros

Cover SX - Eros
CD
Clay 7701746 (be)

Album

Jaar:2018
Label:CLAY
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/11/2018 (Positie 11)
Laatste week notering:15/12/2018 (Positie 53)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:5486 (667 Punten)
Belgische albums:24/11/2018 / Piek: 5 / Weken: 4
In de landen:
be  Piek: 11 / Weken: 4 (V)

Tracks

16/11/2018
CD Clay 7701746 (UMG) [be] / EAN 0602577017469
16/11/2018
Digital Clay 00602577034787 (UMG) [be] / EAN 0602577034787
Toon detailsAlles beluisteren
1.Designed / Desire
  3:18
2.Devotion
  3:55
3.Real Life
  3:50
4.Give
  4:05
5.Falling
  4:25
6.Sunrise
  3:48
7.Solitary
  4:00
8.The Dancers
  2:47
9.Gone
  4:09
10.Eros
  5:09
   

SX   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Video23/04/20113111
Gold10/11/2012364
Graffiti09/03/2013Tip: 4 
The Future22/06/2013Tip: 37 
Hurts13/02/2016401
Shimona23/04/2016Tip: 35 
Mercury16/07/2016Tip 
Comfort29/10/2016Tip: 10 
Vision04/02/2017Tip 
Trip (Goose feat. SX)18/03/2017Tip 
Designed / Desire06/10/2018Tip: 5 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Arche10/11/2012244
Alphabet26/11/20161322
Eros24/11/2018114
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Uitstekend nieuw album van SX.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.