Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

LANY - Malibu Nights

Cover LANY - Malibu Nights
Digital
Side Street / Polydor 00602577021664

Album

Jaar:2018
Label:POLYDOR
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/10/2018 (Positie 164)
Laatste week notering:13/10/2018 (Positie 164)
Piekpositie:164 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:11722 (37 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 174 / Weken: 1
be  Piek: 164 / Weken: 1 (V)

Tracks

05/10/2018
Digital Side Street / Polydor 00602577021664 (UMG) / EAN 0602577021664
Toon detailsAlles beluisteren
   

LANY   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
ILYSB11/02/2017Tip 
Super Far02/09/2017Tip 
Mean It (Lauv & Lany)23/11/2019Tip: 32 
You!22/08/2020Tip: 27 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
LANY08/07/20171861
Malibu Nights13/10/20181641
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.