Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Lukas Graham - 3 [Purple Album]

Cover Lukas Graham - 3 [Purple Album]
CD
Copenhagen 77 02481
Cover Lukas Graham - 3 [Purple Album]
Digital
Warner Bros. 093624903284

Album

Jaar:2018
Label:WARNER BROS.
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/11/2018 (Positie 62)
Laatste week notering:24/11/2018 (Positie 174)
Piekpositie:62 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:7446 (274 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 85 / Weken: 1
de  Piek: 57 / Weken: 1
nl  Piek: 102 / Weken: 4
be  Piek: 62 / Weken: 3 (V)
se  Piek: 3 / Weken: 7
fi  Piek: 29 / Weken: 3
no  Piek: 2 / Weken: 7
dk  Piek: 1 / Weken: 6
es  Piek: 62 / Weken: 1

Tracks

26/10/2018
CD Copenhagen 77 02481 (UMG) / EAN 0602577024818
26/10/2018
Digital Warner Bros. 093624903284 (Warner) / EAN 0093624903284
Toon detailsAlles beluisteren
1.Not A Damn Thing Changed
  3:13
2.Lullaby
  3:11
3.You're Not The Only One (Redemption Song)
  3:03
4.Love Someone
  3:25
5.Promise
  3:14
6.Stick Around
  3:12
7.Unhappy
  3:16
8.Everything That Isn't Me
  3:17
9.Hold My Hand
  3:47
10.Say Yes (Church Ballad)
  3:33
   

Lukas Graham   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
7 Years02/01/2016127
Mama Said11/06/20162216
You're Not There29/10/2016Tip: 6 
Drunk In The Morning11/03/2017Tip 
Love Someone08/12/2018272
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lukas Graham [Blue Album]09/04/20161836
3 [Purple Album]03/11/2018623
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

ShadowViolin
Member
****
Not A Damn Thing Changed *** **
Lullaby *** *
You're Not The Only One (Redemption Song) *** *
Love Someone *** **
Promise *** *
Stick Around *** *
Unhappy *** *
Everything That Isn't Me *** *
Hold My Hand *** **
Say Yes (Church Ballad) *** **

4.4 - 4*

Ein mit einer Spieldauer von gerade mal 33 Minuten sehr kurzweiliges, aber gut gelungenes drittes Werk der dänischen Pop-Formation Lukas Graham. Nach "7 Years" war ja schon fast klar, dass sie als One Hit Wonder enden würden, von daher finde ich es schön, dass "Love Someone" zumindest in ein paar Ländern doch ein Chartsentry gelungen ist. Musikalisch klingt "3" ähnlich wie der Vorgänger, gefällt mir persönlich aber deutlich besser, da es hier und da gute Highlights hat - allen voran der Opener "Not A Damn Thing Changed" hat es mir angetan. Sonst brilliert die Band hauptsächlich mit ihrer Sympathie und guten Lyrics.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.