Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Police - Every Move You Make - The Studio Recordings

Cover The Police - Every Move You Make - The Studio Recordings
Cover

Album

Jaar:2018
Label:POLYDOR
Distributeur:UNIVERSAL
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/11/2019 (Positie 46)
Laatste week notering:30/11/2019 (Positie 70)
Piekpositie:46 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:7720 (286 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 56 / Weken: 1
de  Piek: 32 / Weken: 2
at  Piek: 55 / Weken: 1
nl  Piek: 61 / Weken: 1
be  Piek: 46 / Weken: 2 (V)
  Piek: 37 / Weken: 2 (W)
it  Piek: 38 / Weken: 1

Tracks

16/11/2018
LP Polydor 060256763250 (UMG) / EAN 0602567632504
Toon detailsAlles beluisteren
   
08/11/2019
CD Polydor 060257797577 (UMG) / EAN 0602577975776
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Police   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Can't Stand Losing You08/09/1979156
Message In A Bottle27/10/197959
Walking On The Moon05/01/1980166
Don't Stand So Close To Me04/10/198089
De Do Do Do De Da Da Da27/12/1980137
Every Little Thing She Does Is Magic10/10/1981312
Spirits In The Material World26/12/198187
Every Breath You Take04/06/1983913
Wrapped Around Your Finger20/08/1983156
King Of Pain12/11/1983193
Don't Stand So Close To Me '8625/10/1986215
Roxanne 97 (Puff Daddy Remix) (Sting & The Police)29/11/1997Tip: 19 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live!24/06/1995412
The Very Best Of (Sting & The Police)15/11/1997818
The Police16/06/2007223
Greatest Hits20/04/2019991
Every Move You Make - The Studio Recordings23/11/2019462
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.