Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Het Zesde Metaal - Het beste metaal

Cover Het Zesde Metaal - Het beste metaal
CD
Unday / N.E.W.S. UNDAY088CD (be)

Album

Jaar:2018
Label:UNDAY
Distributeur:NEWS/PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/11/2018 (Positie 3)
Laatste week notering:15/12/2018 (Positie 25)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:4683 (904 Punten)
Belgische albums:17/11/2018 / Piek: 2 / Weken: 5
In de landen:
be  Piek: 3 / Weken: 5 (V)

Tracks

09/11/2018
CD Unday / N.E.W.S. UNDAY088CD [be] / EAN 5414165105121
09/11/2018
Digital Unday / N.E.W.S. 5414165105824 [be] / EAN 5414165105824
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Ier bie oes
  5:42
2.Dag zonder schoenen
  3:33
3.Gie, den otto en ik
  3:48
4.Nie voe kinders
  3:27
5.Calais
  4:58
6.Est miskien
  4:07
7.Ge zwiegt
  4:30
8.Ploegsteert
  4:25
9.Toe nu maar
  4:41
10.Ip min knieŽn
  4:44
11.Liefde
  4:17
12.Ik haat u nie
  4:22
13.Naar de wuppe
  3:51
14.Keuning van de jacht
  3:02
15.Peis je nog aan mie
  5:17
16.Bouwt ip mie
  4:57
CD 2:
1.Paradis (Live)
  4:07
2.Niets doen is geen optie (Live)
  4:05
3.Achter zoveel jaar
  4:18
4.Het Zesde Metaal feat. Koen Wauters - Daar gaat ze (Live)
  5:24
5.Benauwd (Live)
  5:59
6.Het Zesde Metaal feat. Ypriana - In Vlaamse velden (Live)
  3:28
7.Arrie (Live)
  4:14
8.Onderbemand (Live)
  3:39
9.Spelen in Berlin
  4:34
10.Het Zesde Metaal feat. Brihang - Naar de wuppe (Live)
  5:32
11.Levensgewaarlijk gewond
  4:02
12.Genezen
  3:46
13.Zet mie af
  5:27
14.Boze wolven
  3:47
15.Dien blik (Live)
  3:49
   

Het Zesde Metaal   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ploegsteert03/03/2012Tip: 27 
Ip min knieŽn19/10/2013Tip: 66 
In Vlaamse velden18/01/2014Tip: 24 
Dag zonder schoenen20/09/2014Tip: 36 
Gie, den otto en ik17/01/2015Tip: 16 
Nie voe kinders02/05/2015Tip: 75 
Niets doen is geen optie10/10/2015Tip: 32 
Naar de wuppe03/12/2016501
Liefde25/02/2017Tip: 19 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Akattemets26/04/2008822
Ploegsteert25/02/2012763
Nie voe kinders15/11/2014752
Calais19/11/2016374
Het beste metaal17/11/201835
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.