Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - The Story So Far - The Best Of

Cover Def Leppard - The Story So Far - The Best Of
CD
Mercury 6791032

Album

Jaar:2018
Label:VIRGIN
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/12/2018 (Positie 150)
Laatste week notering:08/12/2018 (Positie 150)
Piekpositie:150 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:10749 (51 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 54 / Weken: 2
be  Piek: 150 / Weken: 1 (V)
  Piek: 183 / Weken: 1 (W)
es  Piek: 66 / Weken: 3

Tracks

30/11/2018
CD Mercury 6791032 (UMG) / EAN 0602567910329
Toon detailsAlles beluisteren
1.Animal
  4:06
2.Photograph
  4:09
3.Pour Some Sugar On Me
  4:28
4.Love Bites
  5:47
5.Let's Get Rocked
  4:56
6.Armageddon It
  5:22
7.Foolin'
  4:36
8.Two Steps Behind
  4:18
9.Heaven Is
  3:35
10.Rocket
  6:36
11.Hysteria
  5:55
12.Have You Ever Needed Someone So Bad
  5:23
13.Make Love Like A Man
  4:17
14.Action
  3:41
15.When Love & Hate Collide
  4:17
16.Rock Of Ages
  4:09
17.Personal Jesus
  3:54
   
30/11/2018
CD Universal 060256791033 (UMG) / EAN 0602567910336
Toon detailsAlles beluisteren
   
30/11/2018
LP Universal 060256791036 (UMG) / EAN 0602567910367
Toon detailsAlles beluisteren
   

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

southpaw
Member
*****
Die 5 ist knapp, aber sie steht.

Werner
Member
******
Eine glasklare sechs!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.