Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Boef - 93 [EP]

Cover Boef - 93 [EP]
Digital
Trifecta 190296885129
Digital Deluxe Edition
Trifecta 190296885129 (nl)

Album

Jaar:2018
Label:TRIFECTA
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/12/2018 (Positie 8)
Laatste week notering:19/01/2019 (Positie 2)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:5135 (774 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 4
be  Piek: 2 / Weken: 4 (V)

Tracks

21/12/2018
Digital Trifecta 190296885129 (Warner) / EAN 0190296885129
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rolls sessie
  2:05
2.Gucci Pet
2:42
3.Streetlife
2:38
4.Boef feat. Lijpe - Terug naar toen
  3:20
5.Boef feat. JoeyAK, Young Ellens & Sevn Alias - SVP
3:32
6.Ratata
  2:50
7.Vergrootglas
2:34
8.Sofiane
  3:40
   
11/01/2019
Deluxe Edition - Digital Trifecta 190296885129 (Warner) [nl] / EAN 0190296885129
Toon detailsAlles beluisteren
1.Moeilijke som
2:55
2.Schilderij
2:22
3.Hete tijden
2:27
4.Boef feat. Lijpe - Terug naar toen
  3:20
5.Boef feat. JoeyAK, Young Ellens & Sevn Alias - SVP
3:32
6.Gucci Pet
2:42
7.Streetlife
2:38
8.Vergrootglas
2:34
9.Rolls sessie
  2:05
10.Ratata
  2:50
11.Sofiane
  3:40
   

Boef   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hosselen05/03/2016Tip 
Lauw14/05/2016Tip 
Als jij langsloopt (Gers Pardoel feat. Boef)18/06/2016Tip: 21 
Paperchase19/11/2016Tip 
Overal (F1rstman feat. DJ Youss-F & Boef)04/02/2017Tip 
Tempo (Jairzinho feat. Sevn Alias, BKO & Boef)25/02/2017Tip: 25 
Range Sessie18/03/2017Tip 
Salam (Boef & Soufiane Eddyani)25/03/2017263
Habiba01/04/2017323
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017Tip 
Come Again (Ronnie Flex feat. Boef)20/05/2017Tip: 30 
Slapend rijk (Boef & Sevn Alias)03/06/2017Tip: 23 
Krantenwijk (Lil Kleine feat. Boef)08/07/2017421
Ik ga weg (Boef & Ali B)02/09/2017Tip: 4 
Patsergedrag (Sevn Alias feat. Lil Kleine & Boef)14/10/20172119
Op me monnie (Frenna & Boef)09/12/2017Tip 
Littekens09/12/2017Tip 
Slow Down (Dimitri Vegas & Like Mike x Quintino feat. Boef, Ronnie Flex, Ali B & I Am Aisha)03/02/20181412
Antwoord03/02/2018253
Sofiane07/04/2018233
Draai het om12/05/2018Tip: 10 
Hola (L'Algťrino feat. Boef)23/06/2018Tip 
Drama (Bizzey & Boef)30/06/2018Tip: 5 
Lit (SBMG feat. Boef)30/06/2018Tip: 27 
Miljonair ($hirak feat. SBMG, Lil' Kleine, Boef & Ronnie Flex)28/07/20182510
Ratata13/10/2018411
Spectakel (Ali B feat. Boef & Ronnie Flex)13/10/2018Tip 
Speciaal (Frenna x Boef x Madam Julie feat. Kaeh)03/11/2018Tip: 11 
Rolls sessie01/12/2018261
Terug naar toen (Boef feat. Lijpe)29/12/2018Tip: 4 
SVP (Boef feat. JoeyAK, Young Ellens & Sevn Alias)19/01/2019Tip: 34 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gewoon Boef27/02/20162613
Slaaptekort25/03/2017396
93 [EP]29/12/201824
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.5 (Reviews: 2)

De Tsjap
Member
**
Niet mijn ding een hardcore rap album, maar voor de reputatie op de straat zal het ongetwijfeld nodig zijn.

vinylfreak
Member
*
Leuke foto op de cover...……………...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.