Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bring Me The Horizon - Amo

Cover Bring Me The Horizon - Amo
Digital
RCA 886447279588
Cover Bring Me The Horizon - Amo
LP
RCA 19075895641
Cover Bring Me The Horizon - Amo
CD
RCA 19075895622
Cover Bring Me The Horizon - Amo
LP Green Vinyl
RCA 190758956916

Album

Jaar:2019
Label:RCA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/02/2019 (Positie 2)
Laatste week notering:23/02/2019 (Positie 39)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:5300 (714 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 3
de  Piek: 3 / Weken: 4
at  Piek: 5 / Weken: 3
fr  Piek: 49 / Weken: 1
nl  Piek: 12 / Weken: 3
be  Piek: 2 / Weken: 4 (V)
  Piek: 22 / Weken: 3 (W)
se  Piek: 16 / Weken: 2
fi  Piek: 7 / Weken: 1
no  Piek: 19 / Weken: 1
it  Piek: 20 / Weken: 1
es  Piek: 19 / Weken: 3
pt  Piek: 8 / Weken: 1
au  Piek: 1 / Weken: 3
nz  Piek: 9 / Weken: 1

Tracks

25/01/2019
CD RCA 19075895622 (Sony) / EAN 0190758956220
25/01/2019
Digital RCA 886447279588 (Sony) / EAN 0886447279588
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Apologise If You Feel Something
  2:19
2.Mantra
  3:53
3.Bring Me The Horizon feat. Grimes - Nihilist Blues
  5:25
4.In The Dark
  4:31
5.Bring Me The Horizon feat. Dani Filth - Wonderful Life
  4:34
6.Ouch
  1:49
7.Medicine
  3:47
8.Sugar Honey Ice & Tea
  4:21
9.Why You Gotta Kick Me When I'm Down?
  4:28
10.Fresh Bruises
  3:18
11.Mother Tongue
  3:37
12.Bring Me The Horizon feat. Rahzel - Heavy Metal
  4:00
13.I Don't Know What To Say
  5:52
   
25/01/2019
Green Vinyl - LP RCA 190758956916 (Sony) / EAN 0190758956916
Toon detailsAlles beluisteren
   
25/01/2019
LP RCA 19075895641 (Sony) / EAN 0190758956411
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.I Apologise If You Feel Something
  2:19
2.Mantra
  3:53
3.Bring Me The Horizon feat. Grimes - Nihilist Blues
  5:25
4.In The Dark
  4:31
5.Bring Me The Horizon feat. Dani Filth - Wonderful Life
  4:34
6.Ouch
  1:49
7.Medicine
  3:47
LP 2:
1.Sugar Honey Ice & Tea
  4:21
2.Why You Gotta Kick Me When I'm Down?
  4:28
3.Fresh Bruises
  3:18
4.Mother Tongue
  3:37
5.Bring Me The Horizon feat. Rahzel - Heavy Metal
  4:00
6.I Don't Know What To Say
  5:52
   

Bring Me The Horizon   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Drown20/12/2014Tip: 30 
Throne15/08/2015Tip: 29 
True Friends05/12/2015Tip: 74 
Follow You26/03/2016Tip: 32 
What You Need26/03/2016Tip 
Avalanche16/07/2016Tip 
Oh No07/01/2017431
Mantra01/09/2018Tip: 7 
Wonderful Life (Bring Me The Horizon feat. Dani Filth)08/12/2018Tip: 30 
Medicine26/01/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sempiternal06/04/20131495
That's The Spirit19/09/2015598
Amo02/02/201924
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

bluezombie
Member
***
.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.