Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Rival Sons - Feral Roots

Cover Rival Sons - Feral Roots
Digital
Atlantic / WEA 075679865526
LP
Atlantic 7567865553
Cover Rival Sons - Feral Roots
CD
Atlantic 7567-86555-4

Album

Jaar:2019
Label:ATLANTIC
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/02/2019 (Positie 37)
Laatste week notering:09/02/2019 (Positie 95)
Piekpositie:37 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:7517 (270 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 7 / Weken: 3
de  Piek: 8 / Weken: 4
at  Piek: 16 / Weken: 2
fr  Piek: 46 / Weken: 1
nl  Piek: 79 / Weken: 1
be  Piek: 37 / Weken: 2 (V)
  Piek: 18 / Weken: 4 (W)
se  Piek: 4 / Weken: 1
no  Piek: 4 / Weken: 1
it  Piek: 94 / Weken: 1

Tracks

25/01/2019
CD Atlantic 7567-86555-4 (Warner) / EAN 0075678655548
Toon detailsAlles beluisteren
1.Do Your Worst
  3:30
2.Sugar On The Bone
  3:03
3.Back In The Woods
  3:33
4.Look Away
  5:19
5.Feral Roots
  5:56
6.Too Bad
  4:44
7.Stood By Me
  4:05
8.Imperial Joy
  4:09
9.All Directions
  4:29
10.End Of Forever
  3:52
11.Shooting Stars
  4:20
   
25/01/2019
LP Atlantic 7567865553 (Warner) / EAN 0075678655531
Toon detailsAlles beluisteren
   
25/01/2019
Digital Atlantic / WEA 075679865526 (Warner) / EAN 0075679865526
Toon detailsAlles beluisteren
   

Rival Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Do Your Worst09/02/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pressure & Time16/07/2011891
Head Down29/09/2012605
Great Western Valkyrie14/06/20146210
Hollow Bones18/06/2016498
Feral Roots02/02/2019372
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.