Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

James Blake - Assume Form

Cover James Blake - Assume Form
CD
Polydor 00602577376078

Album

Jaar:2019
Label:POLYDOR
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/01/2019 (Positie 4)
Laatste week notering:16/02/2019 (Positie 31)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:5224 (741 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 9 / Weken: 4
de  Piek: 27 / Weken: 2
at  Piek: 16 / Weken: 2
fr  Piek: 60 / Weken: 2
nl  Piek: 17 / Weken: 4
be  Piek: 4 / Weken: 4 (V)
  Piek: 69 / Weken: 4 (W)
se  Piek: 21 / Weken: 1
no  Piek: 21 / Weken: 1
dk  Piek: 7 / Weken: 3
it  Piek: 89 / Weken: 1
au  Piek: 22 / Weken: 1
nz  Piek: 21 / Weken: 1

Tracks

18/01/2019
CD Polydor 00602577376078 (UMG) / EAN 0602577376078
18/01/2019
Digital Polydor 00602577391231 (UMG) / EAN 0602577391231
Toon detailsAlles beluisteren
1.Assume Form
  4:49
2.James Blake feat. Metro Boomin & Travis Scott - Mile High
  3:13
3.James Blake feat. Moses Sumney & Metro Boomin - Tell Them
  3:28
4.Into The Red
  4:17
5.James Blake feat. RosalŪa - Barefoot In The Park
  3:31
6.Can't Believe The Way We Flow
  4:27
7.Are You In Love?
  3:17
8.James Blake feat. Andrť 3000 - Where's The Catch?
  4:36
9.I'll Come Too
  3:42
10.Power On
  4:08
11.Don't Miss It
  4:59
12.Lullaby For My Insomniac
  3:44
   

James Blake   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Limit To Your Love25/12/2010513
The Wilhelm Scream02/04/2011Tip: 14 
A Case Of You12/11/2011Tip: 28 
Retrograde16/02/2013Tip: 38 
Radio Silence21/05/2016Tip 
I Need A Forest Fire (James Blake feat. Bon Iver)25/06/2016Tip 
We Go Home Together (Mount Kimbie feat. James Blake)15/04/2017Tip 
King's Dead (Jay Rock, Kendrick Lamar, Future & James Blake)27/01/2018Tip 
Don't Miss It09/06/2018Tip 
Barefoot In The Park (James Blake feat. RosalŪa)26/01/2019Tip: 11 
Mile High (James Blake feat. Metro Boomin & Travis Scott)26/01/2019Tip: 36 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James Blake12/02/2011123
Overgrown13/04/20131230
The Colour In Anything14/05/20161822
Assume Form26/01/201944
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

Widmann1
Member
***
Mal wieder ein typisches James Blake-Album, Falsettgesang, kaum klassische Songstrukturen, manchmal ein bisschen Autotune, aber meist so vor sich hin wabernd.
Immerhin zweimal konnte ich eine 4 geben, die höchste Bewertung unter ca. 60 andere, mit 1, 2 oder 3.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.