Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Hozier - Wasteland, Baby!

Cover Hozier - Wasteland, Baby!
CD
Rubyworks / Island 7739086
Digital
Rubyworks / Island 00602577425080
Cover Hozier - Wasteland, Baby!
LP
Universal 060257741271
Cover Hozier - Wasteland, Baby!
Cover

Album

Jaar:2019
Label:ISLAND
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/03/2019 (Positie 19)
Laatste week notering:16/03/2019 (Positie 49)
Piekpositie:19 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:7046 (334 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 16 / Weken: 2
de  Piek: 15 / Weken: 2
at  Piek: 18 / Weken: 2
fr  Piek: 90 / Weken: 1
nl  Piek: 17 / Weken: 2
be  Piek: 19 / Weken: 2 (V)
  Piek: 54 / Weken: 2 (W)
se  Piek: 43 / Weken: 1
es  Piek: 88 / Weken: 1
au  Piek: 8 / Weken: 2
nz  Piek: 9 / Weken: 2

Tracks

01/03/2019
CD Rubyworks / Island 7739086 (UMG) / EAN 0602577390869
01/03/2019
Digital Rubyworks / Island 00602577425080 (UMG) / EAN 0602577425080
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hozier feat. Mavis Staples - Nina Cried Power
  3:45
2.Almost (Sweet Music)
  3:37
3.Movement
  3:57
4.No Plan
  5:31
5.Nobody
  3:30
6.To Noise Making (Sing)
  3:27
7.As It Was
  3:27
8.Shrike
  4:58
9.Talk
  3:26
10.Be
  4:49
11.Dinner & Diatribes
  3:44
12.Would That I
  4:28
13.Sunlight
  4:17
14.Wasteland, Baby!
  4:26
   
01/03/2019
LP Universal 060257741271 (UMG) / EAN 0602577412714
Toon detailsAlles beluisteren
   

Hozier   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
From Eden24/05/2014Tip: 9 
Take Me To Church16/08/2014136
Someone New11/04/2015Tip: 5 
Angel Of Small Death & The Codeine Scene03/10/2015Tip: 4 
Cherry Wine27/02/2016Tip 
Better Love23/07/2016Tip 
Nina Cried Power (Hozier feat. Mavis Staples)15/09/2018Tip: 30 
Movement24/11/2018Tip: 14 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hozier18/10/2014272
Wasteland, Baby!09/03/2019192
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 5)

ShadowViolin
Member
****
Nina Cried Power *** *
Almost (Sweet Music) *** *
Movement *** *
No Plan *** *
Nobody *** *
To Noise Making (Sing) *** *
As It Was *** **
Shrike *** **
Talk *** *
Be *** *
Dinner & Diatribes *** **
Would That I *** *
Sunlight *** *
Wasteland, Baby! *** *

4.21 - 4*

Solider Nachfolger zum Riesenhit "Hozier". Der irische Sänger beweist mit "Wasteland, Baby!", dass nach wie vor mit ihm zu rechnen ist, auch wenn er dank des gigantischen Erfolges für "Take Me To Church" wohl als One-Hit-Wonder abgeschrieben werden muss. "Wasteland, Baby!" kann hauptsächlich durch gute Texte und starke Vocals überzeugen, musikalisch mag es auch solide sein, spricht meinen persönlichen Geschmack aber nicht all zu sehr an, weshalb die Bewertung oft eine 4* blieb und sich diese Bewertung dann auch für das Gesamtwerk ergibt. "Dinner & Diatribes" sowie die beiden langsamen Titel "As It Was" und "Shrike" sehe ich als Highlights des Albums.

fabio
Member
****
gut

bluezombie
Member
****
.

gherkin
Member
*****
Prima nieuw album van Hozier.

Timicon
Member
******
Unglaublich! "Wasteland, Baby!" ist mindestens auf dem selben Niveau wie Hoziers Debutalbum. "Movement", "Nina Cried Power" und "Dinner & Diatribes" sind absolute Anspieltipps, obwohl jeder Song seinen Charme hat.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.