Login
België (Vlaanderen)

Eriksson Delcroix - The Riverside Hotel

Cover Eriksson Delcroix - The Riverside Hotel
CD
WasteMyRecords / Munich / V2 VVNL34892

Album

Jaar:2019
Label:MUNICH
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/02/2019 (Positie 25)
Laatste week notering:16/02/2019 (Positie 45)
Piekpositie:25 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:7044 (332 Punten)
Belgische albums:09/02/2019 / Piek: 9 / Weken: 2
In de landen:
be  Piek: 25 / Weken: 2 (V)

Tracks

01/02/2019
CD WasteMyRecords / Munich / V2 VVNL34892 / EAN 8717931334891
01/02/2019
Digital WasteMyRecords / Munich / V2 8717931335645 / EAN 8717931335645
Toon detailsAlles beluisteren
1.Louisiana Hot
  3:13
2.Le bayou de mille misères
  3:48
3.Snap Off The Pearl Snap
  2:52
4.Hex
  4:02
5.La danse de Mardi Gras
  3:58
6.The Riverside Hotel
  3:09
7.Elizi, Ursule & Erzulie - Ge - Rouge
  3:47
8.Les 'ti blondes
  4:03
9.Flat Earth Blues
  4:24
10.J'ai été au bal
  3:36
   

Eriksson Delcroix   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Louisiana Hot24/11/2018Tip 
Snap Off The Pearl Snap09/02/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
For Ever15/02/20141927
Heart Out Of Its Mind06/02/20161814
Magic Marker Love (Eriksson Delcroix & Sun Sun Sun Orchestra)18/11/20172714
The Riverside Hotel09/02/2019252
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.