Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Weezer - Weezer (Black Album)

Cover Weezer - Weezer (Black Album)
CD
Atlantic 7567-86538-1

Album

Jaar:2019
Label:ATLANTIC
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/03/2019 (Positie 103)
Laatste week notering:09/03/2019 (Positie 103)
Piekpositie:103 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:9680 (98 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 82 / Weken: 1
de  Piek: 96 / Weken: 1
be  Piek: 103 / Weken: 1 (V)
  Piek: 143 / Weken: 1 (W)

Tracks

01/03/2019
CD Atlantic 7567-86538-1 (Warner) / EAN 0075678653810
Toon detailsAlles beluisteren
1.Can't Knock The Hustle
  3:41
2.Zombie Bastards
  4:11
3.High As A Kite
  3:47
4.Living In L.A.
  3:37
5.Piece Of Cake
  3:16
6.I'm Just Being Honest
  3:56
7.Too Many Thoughts In My Head
  4:02
8.The Prince Who Wanted Everything
  3:23
9.Byzantine
  4:07
10.California Snow
  3:34
   
01/03/2019
LP Atlantic 7567865379 (Warner) / EAN 0075678653797
Toon detailsAlles beluisteren
   

Weezer   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
No Scrubs02/02/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Weezer (The Blue Album)08/07/19951910
Make Believe21/05/2005584
Everything Will Be Alright In The End18/10/20141662
Weezer (The White Album)09/04/2016653
Pacific Daydream04/11/2017931
Weezer (Teal Album)02/02/2019811
Weezer (Black Album)09/03/20191031
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

drogida007
Member
****

Ein eher enttäuschendes Album 😢. 4-
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.