Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Foals - Everything Not Saved Will Be Lost Part 1

Cover Foals - Everything Not Saved Will Be Lost Part 1
CD
Warner Bros. 0190295500917
LP
Warner 9029550092
Digital
Warner 190295483098
Cover Foals - Everything Not Saved Will Be Lost Part 1
LP
Warner 0190295500900

Album

Jaar:2019
Label:WARNER BROS.
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/03/2019 (Positie 17)
Laatste week notering:16/03/2019 (Positie 17)
Piekpositie:17 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:8328 (184 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 15 / Weken: 1
de  Piek: 15 / Weken: 1
at  Piek: 27 / Weken: 1
nl  Piek: 22 / Weken: 1
be  Piek: 17 / Weken: 1 (V)
  Piek: 19 / Weken: 1 (W)
it  Piek: 78 / Weken: 1
au  Piek: 11 / Weken: 1
nz  Piek: 35 / Weken: 1

Tracks

08/03/2019
CD Warner Bros. 0190295500917 (Warner) / EAN 0190295500917
Toon detailsAlles beluisteren
1.Moonlight
  2:39
2.Exits
  5:57
3.White Onions
  3:05
4.In Degrees
  4:57
5.Syrups
  5:28
6.On The Luna
  3:12
7.Cafe d'Athens
  4:06
8.Surf Pt. 1
  0:44
9.Sunday
  5:54
10.I'm Done With The World (& It's Done With Me)
  3:02
   
08/03/2019
LP Warner 9029550092 (Warner) / EAN 0190295500924
Toon detailsAlles beluisteren
   
08/03/2019
Digital Warner 190295483098 (Warner) / EAN 0190295483098
Toon detailsAlles beluisteren
   
08/03/2019
LP Warner 0190295500900 (Warner) / EAN 0190295500900
Toon detailsAlles beluisteren
   

Foals   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Number30/03/2013451
Bad Habit10/08/2013Tip: 89 
Out Of The Woods02/11/2013Tip: 23 
Mountain At My Gates08/08/2015Tip: 35 
Give It All21/11/2015Tip: 52 
Birch Tree06/02/2016Tip 
Exits02/02/2019Tip: 36 
On The Luna23/02/2019Tip: 47 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Total Life Forever29/05/2010831
Holy Fire16/02/20132525
What Went Down05/09/20151714
Everything Not Saved Will Be Lost Part 116/03/2019171
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
In mijn ogen zeker wel een geslaagd album van Foals.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.