Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Dido - Still On My Mind

Cover Dido - Still On My Mind
Digital
BMG Rights 4050538455847
Cover Dido - Still On My Mind
CD
BMG Rights 538455792

Album

Jaar:2019
Label:BMG RIGHTS
Distributeur:WARNER/ADA
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/03/2019 (Positie 10)
Laatste week notering:16/03/2019 (Positie 10)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:8272 (191 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 1
de  Piek: 6 / Weken: 1
at  Piek: 5 / Weken: 1
nl  Piek: 19 / Weken: 1
be  Piek: 10 / Weken: 1 (V)
  Piek: 12 / Weken: 1 (W)
it  Piek: 27 / Weken: 1
au  Piek: 14 / Weken: 1
nz  Piek: 31 / Weken: 1

Tracks

08/03/2019
CD BMG Rights 538455792 / EAN 4050538455793
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hurricanes
  5:17
2.Give You Up
  3:21
3.Hell After This
  3:27
4.You Don't Need A God
  3:31
5.Take You Home
  5:06
6.Some Kind Of Love
  4:42
7.Still On My Mind
  3:04
8.Mad Love
  2:52
9.Walking By
  4:31
10.Friends
  3:24
11.Chances
  3:31
12.Have To Stay
  2:44
   
08/03/2019
Digital BMG Rights 4050538455847 / EAN 4050538455847
Toon detailsAlles beluisteren
   
08/03/2019
LP BMG Rights 405053845580 / EAN 4050538455809
Toon detailsAlles beluisteren
   

Dido   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stan (Eminem feat. Dido)23/12/2000317
Here With Me24/02/2001714
Thank You02/06/2001225
Hunter22/09/2001Tip: 7 
One Step Too Far (Faithless feat. Dido)20/04/2002Tip: 6 
White Flag13/09/2003319
Life For Rent20/12/2003279
Don't Leave Home15/05/2004501
Sand In My Shoes02/10/2004Tip: 15 
Don't Believe In Love18/10/2008451
Feelin Good (Faithless feat. Dido)16/10/2010Tip: 38 
No Freedom16/03/2013431
End Of Night30/03/2013Tip: 38 
Friends09/02/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
No Angel03/02/2001378
Life For Rent04/10/2003188
Safe Trip Home22/11/2008914
Girl Who Got Away09/03/20131418
Greatest Hits30/11/2013815
Still On My Mind16/03/2019101
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

fabio
Member
****
buono

bluezombie
Member
****
.

LLonden
Member
******
Ik ben al jaren lang fan van Dido en vind dit album geweldig. In mei komt ze eindelijk weer naar Nederland voor een concert wat helemaal top gaat worden. Ik weet niet zeker of dit album een hit gaat worden in Nederland, maar alle nummers zijn zeker de moeite waard om een keer te luisteren.

drogida007
Member
*****

5 ⭐ für dieses schöne Gesamtwerk.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.