Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Scabs - Favourites

Cover The Scabs - Favourites
CD
Play It Again Sam PIASB598CD (be)

Album

Jaar:2019
Label:PIAS
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/03/2019 (Positie 5)
Laatste week notering:13/04/2019 (Positie 16)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:5905 (571 Punten)
Belgische albums:30/03/2019 / Piek: 3 / Weken: 3
In de landen:
be  Piek: 5 / Weken: 3 (V)

Tracks

22/03/2019
CD Play It Again Sam PIASB598CD (PIAS) [be] / EAN 5400863008338
22/03/2019
Digital Play It Again Sam 5400863010003 (PIAS) [be] / EAN 5400863010003
Toon detailsAlles beluisteren
1.Nothing On My Radio (Live @ AB 2007)
  4:06
2.Turn It Up
  4:33
3.I Need You (Live 'Unplugged Power Off Tour' @ AB)
  4:53
4.Waste My Breath
  3:48
5.So Called Friends
  4:36
6.Better Off Without Me
  4:19
7.Don't You Know
  3:23
8.Time
  3:34
9.Robbin' The Liquor Store
  5:45
10.Matchbox Car (Live @ Harrald's - Helsinki)
  3:28
11.Mesa Boogie Feedback
  4:20
12.Why?
  3:50
13.Hard Times
  4:51
14.Crystal Eyes (Remix '92)
  3:45
15.Tonight
  3:28
16.Seven Seas
  3:26
17.She's Jivin' (Live 'Unplugged Power Off Tour' @ AB)
  4:35
18.Crime Wave (Live 'Unplugged Power Off Tour' @ AB)
  4:03
19.Jodie (Live 'Unplugged Power Off Tour' @ AB)
  4:11
   

The Scabs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Matchbox Car26/02/1983401
No Pay Today17/12/1983401
Lazy Girls10/08/1985401
Hard Times19/05/1990336
Time06/10/1990444
Don't You Know16/11/1991253
Robbin' The Liquor Store29/02/1992481
Nothing On My Radio11/07/1992322
Can't Call Me Yours08/05/1993441
She's Jivin'17/07/1993199
The Party's Over06/11/1993331
Turn It Up13/12/2014Tip: 27 
My Love11/07/2015Tip: 55 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sunset Over Wasteland23/09/1995126
Hard To Forget - A Compilation Of The Finest Tracks14/12/19963811
Royalty In Exile15/09/2007316
The Singles20/11/20102910
Ways Of A Wild Heart07/02/2015120
Favourites30/03/201953
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.