Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The National - I Am Easy To Find

Cover The National - I Am Easy To Find
Digital
4AD 0191400015463
Cover The National - I Am Easy To Find
LP Coloured Vinyl
4AD 4AD0154LPX
Cover The National - I Am Easy To Find
LP Limited Edition Clear Vinyl
4AD 4AD0154LPE

Album

Jaar:2019
Label:4AD
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/05/2019 (Positie 2)
Laatste week notering:20/07/2019 (Positie 52)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:3305 (1610 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 4
de  Piek: 2 / Weken: 6
at  Piek: 2 / Weken: 4
fr  Piek: 32 / Weken: 5
nl  Piek: 5 / Weken: 5
be  Piek: 2 / Weken: 9 (V)
  Piek: 9 / Weken: 7 (W)
se  Piek: 11 / Weken: 1
fi  Piek: 8 / Weken: 1
no  Piek: 14 / Weken: 1
dk  Piek: 8 / Weken: 1
it  Piek: 15 / Weken: 3
es  Piek: 11 / Weken: 7
pt  Piek: 2 / Weken: 8
au  Piek: 6 / Weken: 3
nz  Piek: 6 / Weken: 2

Tracks

17/05/2019
CD 4AD 4AD0154CD / EAN 0191400015425
17/05/2019
Digital 4AD 0191400015463 / EAN 0191400015463
Toon detailsAlles beluisteren
1.You Had Your Soul With You
  3:26
2.Quiet Light
  4:15
3.Roman Holiday
  3:34
4.Oblivions
  4:14
5.The Pull Of You
  3:58
6.Hey Rosey
  4:14
7.I Am Easy To Find
  4:30
8.Her Father In The Pool
  1:02
9.Where Is Her Head
  4:41
10.Not In Kansas
  6:44
11.So Far So Fast
  6:36
12.Dust Swirls In Strange Light
  3:18
13.Hairpin Turns
  4:27
14.Rylan
  3:43
15.Underwater
  1:21
16.Light Years
  3:33
   
17/05/2019
LP 4AD 4AD0154LP / EAN 0191400015418
Toon detailsAlles beluisteren
   
17/05/2019
Limited Edition Clear Vinyl - LP 4AD 4AD0154LPE / EAN 0191400015401
Toon detailsAlles beluisteren
   
17/05/2019
Coloured Vinyl - LP 4AD 4AD0154LPX / EAN 0191400015432
Toon detailsAlles beluisteren
   

The National   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bloodbuzz Ohio26/06/2010165
Anyone's Ghost06/11/2010481
Terrible Love27/11/2010Tip: 11 
Wake Up Your Saints19/02/2011Tip: 45 
Conversation 1619/03/2011Tip: 14 
Demons20/04/2013Tip: 13 
Don't Swallow The Cap25/05/2013Tip: 7 
Sea Of Love14/09/2013Tip: 18 
I Need My Girl16/11/2013347
Graceless22/03/2014Tip: 20 
The System Only Dreams In Total Darkness20/05/2017Tip: 4 
Carin At The Liquor Store19/08/2017Tip: 24 
Day I Die09/09/2017Tip: 3 
Fake Empire (Live)02/06/2018Tip: 43 
You Had Your Soul With You09/03/2019Tip: 17 
Light Years13/04/2019Tip 
Hairpin Turns18/05/2019Tip 
Rylan01/06/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boxer09/06/20073211
High Violet15/05/2010387
Trouble Will Find Me25/05/2013283
Sleep Well Beast16/09/2017260
Boxer - Live In Brussels21/07/2018377
I Am Easy To Find25/05/201929
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Widmann1
Member
***
Also mit der Gruppe wird ich nicht warm, obwohl ich mir echt Mühe gebe.
Die meisten Songs sind ruhig, zu ruhig, langweilig.

gherkin
Member
*****
Al bij al misschien niet m'n favoriete album van The National maar hier staat toch voldoende sterke muziek op om het allemaal een dik geslaagde bedoeling te noemen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.