Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Dead Man Ray - Over

Cover Dead Man Ray - Over
CD
Play It Again Sam DMR201901 (be)

Album

Jaar:2019
Label:PIAS
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/04/2019 (Positie 10)
Laatste week notering:13/04/2019 (Positie 10)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:8304 (191 Punten)
Belgische albums:13/04/2019 / Piek: 6 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 10 / Weken: 1 (V)

Tracks

05/04/2019
CD Play It Again Sam DMR201901 (PIAS) [be] / EAN 5051083146142
05/04/2019
Digital Play It Again Sam 5051083146159 (PIAS) [be] / EAN 5051083146159
Toon detailsAlles beluisteren
1.Blisters
  8:03
2.Half Inch Ice
  3:50
3.Monochrome
  4:00
4.Middle Aged Men
  5:09
5.Out
  3:33
6.Millionaire
  3:52
7.The Waving Song
  3:34
8.Clear History
  3:08
9.Sunny Side Down
  4:45
10.Home
  3:53
11.The Ladder
  4:05
12.The Flock
  4:52
13.Take & Give
  3:46
14.How To Fall
  5:44
   

Dead Man Ray   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Out22/12/2018Tip: 12 
Millionaire13/04/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Trap29/04/2000463
Cago12/10/2002293
Over13/04/2019101
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.