Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bear's Den - So That You Might Hear Me

Cover Bear's Den - So That You Might Hear Me
CD
Caroline / Communion COMM303 / 0506049618272
Digital
Caroline / Communion 05060496182739
Cover Bear's Den - So That You Might Hear Me
LP
Caroline 506049618269

Album

Jaar:2019
Label:CAROLINE
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/05/2019 (Positie 4)
Laatste week notering:18/05/2019 (Positie 20)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:5939 (569 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 63 / Weken: 1
de  Piek: 40 / Weken: 1
nl  Piek: 7 / Weken: 2
be  Piek: 4 / Weken: 3 (V)
  Piek: 170 / Weken: 1 (W)

Tracks

26/04/2019
CD Caroline / Communion COMM303 / 0506049618272 (UMG) / EAN 5060496182722
26/04/2019
LP Caroline 506049618269 / EAN 5060496182692
26/04/2019
Digital Caroline / Communion 05060496182739 (UMG) / EAN 5060496182739
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hiding Bottles
  4:05
2.Fossils
  3:58
3.Fuel On The Fire
  3:54
4.Breaker / Keeper
  4:31
5.Not Every River
  1:56
6.Laurel Wreath
  4:34
7.Crow
  4:56
8.Conversations With Ghosts
  4:08
9.Evangeline
  4:38
10.Blankets Of Sorrow
  4:28
   

Bear's Den   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Agape21/03/2015Tip: 10 
Auld Wives25/06/2016Tip: 30 
Dew On The Vine10/09/2016Tip: 20 
Heaven21/01/2017Tip: 8 
Emeralds15/04/2017Tip: 24 
Red Earth & Pouring Rain30/09/2017Tip: 23 
Fuel On The Fire09/02/2019Tip 
Laurel Wreath09/03/2019Tip: 18 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Islands01/11/20141684
Red Earth & Pouring Rain30/07/2016951
So That You Might Hear Me04/05/201943
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
In mijn ogen heeft Bear's Den hier toch weer een mooi geslaagd nieuw album afgeleverd.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.