Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Vampire Weekend - Father Of The Bride

Cover Vampire Weekend - Father Of The Bride
LP
Columbia 19075930141

Album

Jaar:2019
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/05/2019 (Positie 8)
Laatste week notering:18/05/2019 (Positie 9)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:6782 (385 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 15 / Weken: 1
de  Piek: 21 / Weken: 2
at  Piek: 13 / Weken: 1
nl  Piek: 11 / Weken: 2
be  Piek: 8 / Weken: 2 (V)
  Piek: 24 / Weken: 2 (W)
au  Piek: 8 / Weken: 2

Tracks

03/05/2019
CD Columbia 19075947362 (Sony) / EAN 0190759473627
03/05/2019
Digital Columbia 886447485521 (Sony) / EAN 0886447485521
Toon detailsAlles beluisteren
1.Vampire Weekend feat. Danielle Haim - Hold You Now
  2:33
2.Harmony Hall
  5:08
3.Bambina
  1:42
4.This Life
  4:28
5.Big Blue
  1:48
6.How Long?
  3:32
7.Unbearably White
  4:40
8.Rich Man
  2:30
9.Vampire Weekend feat. Danielle Haim - Married In A Gold Rush
  3:42
10.My Mistake
  3:19
11.Sympathy
  3:46
12.Vampire Weekend feat. Steve Lacy - Sunflower
  2:17
13.Vampire Weekend feat. Steve Lacy - Flower Moon
  3:57
14.2021
  1:38
15.Vampire Weekend feat. Danielle Haim - We Belong Together
  3:10
16.Stranger
  4:09
17.Spring Snow
  2:41
18.Jerusalem, New York, Berlin
  2:54
   
03/05/2019
LP Columbia 19075930141 (Sony) / EAN 0190759301418
Toon detailsAlles beluisteren
   

Vampire Weekend   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Horchata23/01/2010262
Giving Up The Gun06/03/2010Tip: 15 
Holiday03/07/2010Tip: 5 
White Sky16/10/2010Tip: 16 
Step18/05/2013Tip: 4 
Unbelievers13/07/2013Tip: 20 
Harmony Hall02/03/2019502
Sunflower (Vampire Weekend feat. Steve Lacy)23/03/2019Tip 
This Life13/04/2019Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vampire Weekend01/03/20083711
Contra16/01/2010826
Modern Vampires Of The City18/05/2013540
Father Of The Bride11/05/201982
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

bluezombie
Member
****
This overstays its welcome. The first half is quite strong with This Life and Married In A Gold Rush, along with their best ever, Harmony Hall. The back nine however is quite a slog to get through.

gherkin
Member
*****
Veel zeer plezante muziek op dit nieuwste album van Vampire Weekend. Of met andere woorden een geslaagd album.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.