Login
België (Vlaanderen)

Jimmy Frey - De allergrootste hits

Cover Jimmy Frey - De allergrootste hits
CD
Universal 7765439 (be)

Album

Jaar:2019
Label:UNIVERSAL
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/05/2019 (Positie 101)
Laatste week notering:18/05/2019 (Positie 58)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:6643 (415 Punten)
Belgische albums:04/05/2019 / Piek: 11 / Weken: 3
In de landen:
be  Piek: 29 / Weken: 3 (V)

Tracks

26/04/2019
CD Universal 7765439 (UMG) [be] / EAN 0602577654398
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Zo mooi, zo blond en zo alleen
  2:34
2.Ik geloof
  2:50
3.Aan de overkant
  3:00
4.Rozen voor Sandra
  3:00
5.De zevende hemel
  2:45
6.Happy Music
  2:42
7.Stop
  2:58
8.Als een kus naar tranen smaakt
  3:18
9.Duw een beetje
  2:39
10.Meisje van mijn leven
  3:47
11.De smaak van je lippen
  2:48
12.Ze noemen mij een playboy
  3:26
13.Ogen kunnen niet liegen
  3:50
14.Saragossa
  3:32
15.Droom met me mee
  3:29
16.Samen leven
  3:42
17.Niemand weet hoeveel ik van je hou
  3:52
18.Pappie nummer twee
  3:31
19.Yet I Know
  2:32
20.Stay With Me
  4:02
21.Momenten van geluk [Nieuwe opname]
  3:32
22.Toreadood [Nieuwe opname]
  3:46
CD 2:
1.Harten kennen geen geheimen
  3:40
2.Kom dans Marie
  3:30
3.Neem mijn hand
  3:37
4.Een parel van een vrouw
  3:13
5.In m'n droom
  2:28
6.Jij bent een droom voor overdag
  2:09
7.En de wereld mag het weten
  3:52
8.Eenzaam oudje
  2:32
9.Eenmaal blauw, eenmaal grauw
  2:28
10.Ik heb een groot verdriet
  2:48
11.Het gezicht van een clown
  3:49
12.Dubbel spel
  2:41
13.40 jaar
  3:36
14.Als de kinderen slapen zijn
  3:56
15.Ik hou van jou (Na na na)
  4:00
16.De liefde blijft een kracht
  3:16
17.Laat ons vergeven en vergeten
  2:23
18.Nieuwe liefde, nieuwe dromen
  2:46
19.Heist aan Zee 1951
  3:44
20.Geen ogen zijn zo blauw
  3:15
CD 3:
Selectie uit het Franse, Spaanse, Engelse & Duitse repertoire
1.Ne me jette pas la pierre
  1:55
2.Non (Non pas ça)
  3:03
3.Si je t'avais
  2:14
4.Soufflé
  2:21
5.Elle t'aime
  2:12
6.C'est comme ça dis
  2:33
7.Oh My Darling
  3:37
8.Tu me reviendras
  2:29
9.Tu ne m'aimes plus
  3:15
10.Aimer et vivre chanter
  2:48
11.Angélique
  2:17
12.Yo te quiero Maria
  3:07
13.Je t'appelle pour dire je t'aime
  4:19
14.Let Me Into Your Life
  2:18
15.Saragossa (Engelse versie)
  3:28
16.Stay With Me
  4:02
17.Can't Live Without You
  3:14
18.Mi dulce geisha
  3:06
19.Niñas de ojos gitanos
  3:03
20.Rosas a Sandra
  3:04
21.Vida mía
  3:08
22.Dormirás en mi casa
  3:05
23.Besser zu früh als zu spät
  2:33
24.Rosen für Sandra
  3:10
   

Jimmy Frey   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik geloof01/04/1967148
Zo mooi, zo blond en zo alleen06/07/1968215
Zaterdag / De zevende hemel07/12/1968117
Als een kus naar tranen smaakt22/03/1969215
Goodbye My Love16/08/1969117
Het meisje zonder naam14/03/1970191
Rozen voor Sandra31/10/1970119
Laat mij alleen24/04/1971166
Meisje van mijn leven18/09/1971411
Niemand weet hoeveel ik van je hou09/03/19741710
Pappie nummer twee10/08/19741211
De smaak van je lippen20/09/1975188
Naar de zevende hemel01/05/1976261
Yet, I Know03/05/1980217
I Don't Know Why I Love You, But I Do08/11/198097
Substitute21/05/1983291
Samen leven18/11/1989189
Droom met me mee17/03/199069
Harten kennen geen geheimen03/05/2014Tip: 37 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jimmy Frey 7526/04/20143816
De allergrootste hits04/05/2019293
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.