Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Black Keys - 'Let's Rock'

Cover The Black Keys - 'Let's Rock'
LP
Nonesuch 7559792493
CD
Nonesuch 7559792495
Digital
Nonesuch 075597924961
LP Exclusive Limited Edition Random Coloured Vinyl
Nonesuch 0075597924602

Album

Jaar:2019
Label:NONESUCH
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/07/2019 (Positie 6)
Laatste week notering:20/07/2019 (Positie 16)
Piekpositie:6 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:5963 (575 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 3 / Weken: 2
de  Piek: 7 / Weken: 3
at  Piek: 5 / Weken: 2
fr  Piek: 8 / Weken: 1
nl  Piek: 3 / Weken: 3
be  Piek: 6 / Weken: 3 (V)
  Piek: 4 / Weken: 3 (W)
se  Piek: 32 / Weken: 1
fi  Piek: 30 / Weken: 0
no  Piek: 9 / Weken: 1
it  Piek: 11 / Weken: 3
es  Piek: 6 / Weken: 1
pt  Piek: 4 / Weken: 2
au  Piek: 4 / Weken: 2
nz  Piek: 5 / Weken: 2

Tracks

28/06/2019
CD Nonesuch 7559792495 (Warner) / EAN 0075597924954
28/06/2019
Digital Nonesuch 075597924961 (Warner) / EAN 0075597924961
Toon detailsAlles beluisteren
1.Shine A Little Light
  3:16
2.Eagle Birds
  2:40
3.Lo/Hi
  2:57
4.Walk Across The Water
  3:55
5.Tell Me Lies
  3:39
6.Every Little Thing
  3:19
7.Get Yourself Together
  3:57
8.Sit Around And Miss You
  2:40
9.Go
  2:26
10.Breaking Down
  3:25
11.Under The Gun
  3:16
12.Fire Walk With Me
  2:58
   
28/06/2019
Exclusive Limited Edition Random Coloured Vinyl - LP Nonesuch 0075597924602 (Warner) / EAN 0075597924602
Toon detailsAlles beluisteren
Limited run of 3.500 total that will be made up of a Red vinyl version, a White vinyl version and a Blue vinyl version.
   
28/06/2019
LP Nonesuch 7559792493 (Warner) / EAN 0075597924930
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Black Keys   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tighten Up05/06/2010Tip: 17 
Lonely Boy10/12/20111314
Gold On The Ceiling25/02/2012Tip: 2 
Little Black Submarines11/08/2012Tip: 12 
Fever29/03/2014Tip: 4 
Gotta Get Away09/08/2014Tip: 5 
Bullet In The Brain13/12/2014Tip: 33 
Lo/Hi16/03/2019Tip: 2 
Eagle Birds04/05/2019Tip 
Go25/05/2019Tip: 28 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Magic Potion30/09/2006991
Attack & Release12/04/2008425
Brothers22/05/20102025
El camino10/12/2011388
Turn Blue17/05/2014455
'Let's Rock'06/07/201963
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 3)

fabio
Member
****
gut

gherkin
Member
*****
Er staat op dit nieuwste album van The Black Keys voldoende aangename muziek om in mijn ogen van een geslaagd album te kunnen spreken.

drogida007
Member
*****

Tolles Rock Album von Dan Auerbach & Patrick Carney.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.