Login
België (Vlaanderen)

Paul Severs - Het beste van nr. 2

Cover Paul Severs - Het beste van nr. 2
Cover

Album

Jaar:2008
Label:TELSTAR
Distributeur:HEARTSELLING
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/05/2019 (Positie 14)
Laatste week notering:18/05/2019 (Positie 37)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:6095 (529 Punten)
Belgische albums:04/05/2019 / Piek: 6 / Weken: 3
In de landen:
be  Piek: 14 / Weken: 3 (V)


Paul Severs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Catharina01/11/1969154
Hey Baby28/03/1970158
Ik ben verliefd op jou20/06/1970224
Geen wonder dat ik ween28/11/19701119
Irina01/05/1971414
Vaarwel en tot weerziens24/07/1971315
Ieder mens30/10/1971318
'k Hou zo van jou05/02/1972814
Ween niet mama26/02/1972224
Liefste meisje10/06/1972712
Ik heb rozen voor je mee14/10/1972815
Al die tranen in je ogen10/03/1973178
Als de zomer weer zal komen21/07/1973282
Het kind08/09/1973251
Lief18/05/1974293
Return To Me22/03/1975232
Niki, pas op!18/09/1976243
Zeg 'ns meisje19/10/1991811
Oh Little Darling07/03/1992412
Jij bent mijn idool01/08/1992375
Ik zie 't in je ogen26/12/1992491
Hé Suzie07/05/1994379
Geen wonder dat ik ween [Remix 2007]24/03/2007Tip: 12 
Marieke (Dennie Damaro & Paul Severs)23/02/2013Tip: 27 
Mooie meisjes (Paul Severs & Dennie Damaro)18/05/2013Tip: 33 
's Nachts na 2'en (Paul Severs & Dennie Damaro)26/10/2013Tip: 42 
Niet te doen14/03/2015Tip: 80 
Vanavond zet ik de bloemetjes eens buiten04/07/2015Tip: 87 
Jouw ogen09/01/2016Tip 
Lief meisje12/03/2016Tip 
Ik heb 'n oogje op jou (Paul Severs & Dina Rodrigues)17/09/2016Tip 
Waarom ach waarom [2016]03/12/2016Tip 
Klop driemaal op m'n deur05/08/2017Tip 
Ze komt terug [2017]16/09/2017Tip 
'k Zou willen vliegen (Paul Severs feat. Bart Anneessens Cops)03/02/2018Tip 
Ik zag tranen in je ogen27/10/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zingt Cliff Richard21/10/1995264
30 jaar - Zijn grootste hits17/08/1996136
Olé, Olé met Paul Severs11/08/20124915
Een avond met03/06/20172126
Verborgen parels03/11/20186713
Het beste van nr. 104/05/2019113
Het beste van nr. 204/05/2019143
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.