Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Raconteurs - Help Us Stranger

Cover The Raconteurs - Help Us Stranger
LP
Third Man TMR600
Digital
Third Man 5051083147651

Album

Jaar:2019
Label:THIRD MAN
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/06/2019 (Positie 8)
Laatste week notering:20/07/2019 (Positie 23)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:5296 (748 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 3
de  Piek: 14 / Weken: 4
at  Piek: 7 / Weken: 3
fr  Piek: 22 / Weken: 2
nl  Piek: 10 / Weken: 3
be  Piek: 8 / Weken: 4 (V)
  Piek: 26 / Weken: 4 (W)
it  Piek: 34 / Weken: 2
es  Piek: 18 / Weken: 2
pt  Piek: 25 / Weken: 1
nz  Piek: 38 / Weken: 1

Tracks

21/06/2019
CD Third Man TMR600CD / EAN 5051083148009
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bored And Razed
  3:35
2.Help Me Stranger
  3:36
3.Only Child
  3:41
4.Don't Bother Me
  2:53
5.Shine The Light On Me
  3:27
6.Somedays (I Don't Feel Like Trying)
  4:06
7.Hey Gyp (Dig The Slowness)
  2:25
8.Sunday Driver
  3:38
9.Now That You're Gone
  4:01
10.Live A Lie
  2:20
11.What's Yours Is Mine
  2:49
12.Thoughts And Prayers
  4:42
   
21/06/2019
LP Third Man TMR600 / EAN 0813547027511
Toon detailsAlles beluisteren
   
21/06/2019
Digital Third Man 5051083147651 / EAN 5051083147651
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Raconteurs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Steady, As She Goes20/05/2006Tip: 5 
Many Shades Of Black (The Raconteurs feat. Adele)18/10/2008Tip: 14 
Carolina Drama (Acoustic Mix)17/09/2016Tip 
Now That You're Gone29/12/2018Tip 
Sunday Driver19/01/2019Tip 
Help Me Stranger25/05/2019Tip: 23 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Broken Boy Soldiers20/05/20061521
Consolers Of The Lonely05/04/2008816
Help Us Stranger29/06/201984
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.