Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Hot Chip - A Bath Full Of Ecstasy

Cover Hot Chip - A Bath Full Of Ecstasy
Cover

Album

Jaar:2019
Label:DOMINO
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/06/2019 (Positie 105)
Laatste week notering:29/06/2019 (Positie 105)
Piekpositie:105 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:9890 (96 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 48 / Weken: 1
de  Piek: 52 / Weken: 1
fr  Piek: 142 / Weken: 1
be  Piek: 105 / Weken: 1 (V)
  Piek: 179 / Weken: 1 (W)
es  Piek: 67 / Weken: 1
pt  Piek: 38 / Weken: 1

Tracks

21/06/2019
CD Domino WIGCD375 / EAN 0887828037520
Toon detailsAlles beluisteren
1.Melody Of Love
  4:18
2.Spell
  6:18
3.Bath Full Of Ecstasy
  4:00
4.Echo
  4:40
5.Hungry Child
  6:05
6.Positive
  5:37
7.Why Does My Mind
  4:14
8.Clear Blue Skies
  6:45
9.No God
  5:38
   
21/06/2019
LP Domino WIGLP375 / EAN 0887828037513
Toon detailsAlles beluisteren
   

Hot Chip   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ready For The Floor26/01/2008Tip: 2 
One Life Stand30/01/2010Tip: 4 
I Feel Better27/03/2010Tip: 7 
Night & Day16/06/2012Tip: 30 
How Do You Do?25/08/2012Tip: 59 
Don't Deny Your Heart27/10/2012Tip: 35 
Huarache Lights07/03/2015Tip: 75 
Need You Now02/05/2015Tip: 70 
Hungry Child13/04/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Made In The Dark09/02/2008257
One Life Stand13/02/2010485
In Our Heads16/06/20122417
Why Make Sense?23/05/2015309
A Bath Full Of Ecstasy29/06/20191051
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.