Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Hollywood Vampires - Rise

Cover Hollywood Vampires - Rise
CD
Edel 0213535EMU
Digital
Ear / Edel 1459366728
Cover Hollywood Vampires - Rise
LP
Ear / Edel 0213537EMU
Cover Hollywood Vampires - Rise
LP Pink & Orange Vinyl
Ear / Edel 4029759141549

Album

Jaar:2019
Label:EDEL
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/06/2019 (Positie 34)
Laatste week notering:13/07/2019 (Positie 160)
Piekpositie:34 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:7275 (321 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 12 / Weken: 2
de  Piek: 12 / Weken: 3
at  Piek: 14 / Weken: 2
fr  Piek: 103 / Weken: 1
be  Piek: 34 / Weken: 3 (V)
  Piek: 30 / Weken: 3 (W)
es  Piek: 55 / Weken: 2
au  Piek: 44 / Weken: 1

Tracks

21/06/2019
CD Edel 0213535EMU (Edel) / EAN 4029759135357
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Want My Now
  7:13
2.Good People Are Hard To Find
  1:02
3.Who's Laughing Now
  4:10
4.How The Glass Fell
  0:30
5.The Boogieman Surprise
  3:38
6.Hollywood Vampires feat. Jeff Beck & John Waters - Welcome To Bushwackers
  4:13
7.The Wrong Bandage
  0:28
8.You Can't Put Your Arms Around A Memory
  3:51
9.Git From Round Me
  4:22
10.Heroes
  4:08
11.A Pitiful Beauty
  1:27
12.New Threat
  3:33
13.Mr. Spider
  6:02
14.We Gotta Rise
  3:34
15.People Who Died
  4:56
16.Congratulations
  3:31
   
21/06/2019
Pink & Orange Vinyl - LP Ear / Edel 4029759141549 / EAN 4029759141549
Toon detailsAlles beluisteren
   
21/06/2019
Digital Ear / Edel 1459366728
Toon detailsAlles beluisteren
   
21/06/2019
LP Ear / Edel 0213537EMU / EAN 4029759135371
Toon detailsAlles beluisteren
   

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019343
 

Joe Perry   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019343
 

Johnny Depp   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019343
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.