Login
België (Vlaanderen)

Belle Perez - Fiesta Perez

Cover Belle Perez - Fiesta Perez
CD
Top Act 7753099 (be)

Album

Jaar:2019
Label:TOP ACT
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/06/2019 (Positie 16)
Laatste week notering:20/07/2019 (Positie 91)
Piekpositie:16 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:4222 (1131 Punten)
Belgische albums:08/06/2019 / Piek: 7 / Weken: 7
In de landen:
be  Piek: 16 / Weken: 7 (V)

Tracks

31/05/2019
CD Top Act 7753099 (UMG) [be] / EAN 0602577530999
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rumba
  3:18
2.Indirectas
  3:40
3.Hasta luego
  3:50
4.Qué hay de mal
  2:59
5.Fiesta
  3:07
6.Mamacita
  3:37
7.España mía
  4:04
8.La distancia
  3:44
9.Alegría (Live)
  5:00
10.Salomé
  4:04
11.Hello World
  3:14
12.Honeybee
  3:18
13.Light Of My Life
  3:56
14.Qué viva la vida
  2:58
15.El mundo bailando
  2:55
16.Me And You
  3:37
17.El ritmo caliente
  3:34
18.Enamorada
  2:59
19.Ave María
  4:27
20.Belle Perez & Voice Male - Hijo de la luna
  4:18
   

Belle Perez   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hello World10/07/1999Tip: 6 
Honeybee22/07/2000616
This Crazy Feeling07/10/2000Tip: 17 
Kiss & Make Up21/04/2001501
Planet Of Love14/07/2001406
Get Up And Boogie15/12/20012910
Me & You (Belle Perez & Jody Bernal)11/05/20021017
Everything31/08/2002Tip: 4 
Hijo de la luna (Belle Perez & Voice Male)30/11/2002818
Bailaremos29/03/20031513
Enamorada12/07/2003714
Sobreviviré22/11/2003349
Light Of My Life08/05/20041120
Loca de amor04/09/2004236
Que viva la vida (Chiquitan)18/06/2005222
Dime01/10/2005910
El mundo bailando25/02/2006116
Ave María01/07/20061113
Gotitas de amor02/09/2006Tip: 1 
Hoy (Le pido a Dios)23/12/2006Tip: 7 
Amor latino31/03/2007117
Djolei djolei07/07/2007329
Dime que tú quieres24/05/2008107
Amame30/08/2008242
Tú / You06/12/2008Tip: 20 
La colegiala31/07/2010126
Shake It Out07/05/2011Tip: 25 
Beat On My Drum (Belle Perez feat. Gabry Ponte, Pitbull & Sophia Del Carmen)10/11/2012305
Adiós Bye Bye09/03/2013Tip: 72 
Ik hoor bij jou / El ritmo de la passion (Christoff & Belle Perez)14/12/2013Tip: 5 
Ich haaw von och15/02/2014Tip: 53 
Vayamundo14/06/2014Tip: 34 
Castígame (Bustamante & Belle Perez)09/05/2015Tip: 8 
Agua y fuego23/01/2016Tip: 1 
Fuera de mi piel (Live)06/02/2016Tip 
The World Is Gonna End Tonight (Live)20/02/2016Tip 
The Way To Your Heart (Live)27/02/2016Tip 
De jager (Live)05/03/2016Tip 
Llegaste tú23/04/2016Tip: 11 
Ponte a cantar02/07/2016Tip: 5 
Mujer contra mujer19/11/2016Tip 
Santo santo10/06/2017Tip: 33 
Rumba02/06/2018Tip: 10 
Indirectas11/05/2019Tip: 16 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hello World23/09/20001320
Everything07/09/2002107
Baila Perez26/04/2003165
Arena 200420/11/2004924
The Best Of16/07/2005262
Gotitas de amor02/09/2006325
Gotitas de amor [+ Live CD]05/05/2007606
Gipsy28/06/2008916
Diez: Live - Acoustic28/03/2009951
Back To Back (Belle Perez & Gipsy Kings)09/07/2011711
Agua y fuego27/02/2016624
Fiesta Perez08/06/2019167
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.