Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Keane - Cause And Effect

Cover Keane - Cause And Effect
LP
Island 060257791608
CD
Island 7791603
CD
Island 7791606
Digital
Island 19UMGIM42584

Album

Jaar:2019
Label:ISLAND
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/09/2019 (Positie 15)
Laatste week notering:12/10/2019 (Positie 64)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:6428 (488 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 18 / Weken: 3
de  Piek: 16 / Weken: 2
at  Piek: 56 / Weken: 1
nl  Piek: 11 / Weken: 3
be  Piek: 15 / Weken: 3 (V)
  Piek: 9 / Weken: 4 (W)
es  Piek: 9 / Weken: 3
pt  Piek: 8 / Weken: 3

Tracks

20/09/2019
CD Island 7791603 (UMG) / EAN 0602577916038
20/09/2019
Digital Island 19UMGIM42584 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.You're Not Home
  5:32
2.Love Too Much
  3:09
3.The Way I Feel
  4:06
4.Put The Radio On
  4:11
5.Strange Room
  4:23
6.Stupid Things
  3:49
7.Phases
  3:36
8.I'm Not Leaving
  4:14
9.Thread
  4:52
10.Chase The Night Away
  4:03
11.I Need Your Love
  4:11
   
20/09/2019
Limited Super Deluxe Edition - LP Island 060257792042 (UMG) / EAN 0602577920424
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
2CD+LP+10"
   
20/09/2019
Pink Vinyl - LP Island 060257791609 (UMG) / EAN 0602577916090
Toon detailsAlles beluisteren
   
20/09/2019
Deluxe Edition - CD Island 7791606 (UMG) / EAN 0602577916069
20/09/2019
Deluxe - Digital Island 19UMGIM42584 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.You're Not Home
  5:32
2.Love Too Much
  3:09
3.The Way I Feel
  4:06
4.Put The Radio On
  4:11
5.Strange Room
  4:23
6.Stupid Things
  3:49
7.Phases
  3:36
8.I'm Not Leaving
  4:14
9.Thread
  4:52
10.Chase The Night Away
  4:03
11.I Need Your Love
  4:11
Bonus Tracks
12.New Golden Age
  3:44
13.Difficult Year
  3:28
14.The Way I Feel (Sea Fog Acoustic Session)
  3:35
15.Stupid Things (Sea Fog Acoustic Session)
  4:02
16.I'm Not Leaving (Sea Fog Acoustic Session)
  4:10
   
20/09/2019
LP Island 060257791608 (UMG) / EAN 0602577916083
Toon detailsAlles beluisteren
   

Keane   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Somewhere Only We Know03/07/2004434
Everybody's Changing11/09/2004Tip: 2 
This Is The Last Time04/12/2004Tip: 6 
Bedshaped26/03/2005Tip: 7 
Is It Any Wonder?24/06/2006383
Crystal Ball21/10/2006387
Nothing In My Way23/12/2006Tip: 2 
Spiralling25/10/2008411
The Lovers Are Losing15/11/2008501
Stop For A Minute (Keane & K'naan)22/05/2010316
Looking Back (Keane feat. K'naan)28/08/2010Tip: 5 
Silenced By The Night19/05/2012285
Sovereign Light Cafť28/07/2012Tip: 2 
Disconnected24/11/2012Tip: 28 
Bend And Break (Basto Remix) (Basto vs. Keane)14/09/2013Tip: 15 
Higher Than The Sun05/10/2013Tip: 12 
The Way I Feel15/06/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hopes And Fears29/05/20041063
Under The Iron Sea17/06/2006341
Perfect Symmetry18/10/20081012
Night Train15/05/2010277
Strangeland12/05/2012929
The Best Of Keane23/11/20131519
Cause And Effect28/09/2019153
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

bluezombie
Member
****
.

chbarmettler
Member
*****
Mag diese Scheibe schon sehr. Höhepunkt für mich ist das atmosphärische "Strange Room". 7 Jahre warten haben sich alleine für diese Nummer gelohnt.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.