Login
België (Vlaanderen)

Sheryl Crow - Threads

Cover Sheryl Crow - Threads
CD
The Valory / Big Machine 00843930041411
Digital
Big Machine 19OPBMR00585

Album

Jaar:2019
Label:BIG MACHINE
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/09/2019 (Positie 39)
Laatste week notering:21/09/2019 (Positie 162)
Piekpositie:39 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:7183 (336 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 9 / Weken: 2
de  Piek: 25 / Weken: 2
at  Piek: 34 / Weken: 1
fr  Piek: 165 / Weken: 1
nl  Piek: 67 / Weken: 1
be  Piek: 39 / Weken: 3 (V)
  Piek: 38 / Weken: 3 (W)

Tracks

30/08/2019
CD The Valory / Big Machine 00843930041411 (UMG) / EAN 0843930041411
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sheryl Crow feat. Stevie Nicks & Maren Morris - Prove You Wrong
  3:55
2.Sheryl Crow feat. Bonnie Raitt & Mavis Staples - Live Wire
  5:09
3.Sheryl Crow feat. Chris Stapleton - Tell Me When It’s Over
  4:56
4.Sheryl Crow feat. Chuck D & Andra Day & Gary Clark Jr. - Story Of Everything
  6:22
5.Sheryl Crow feat. Eric Clapton, Sting & Brandi Carlile - Beware Of Darkness
  3:38
6.Sheryl Crow & Johnny Cash - Redemption Day
  4:46
7.Sheryl Crow feat. Lukas Nelson & Neil Young - Cross Creek Road
  4:46
8.Sheryl Crow feat. Jason Isbell - Everything Is Broken
  4:32
9.Sheryl Crow feat. Keith Richards - The Worst
  2:38
10.Sheryl Crow feat. Willie Nelson - Lonely Alone
  4:37
11.Sheryl Crow feat. Kris Kristofferson - Border Lord
  4:42
12.Sheryl Crow feat. Joe Walsh - Still The Good Old Days
  5:17
13.Sheryl Crow feat. St. Vincent - Wouldn’t Want To Be Like You
  3:35
14.Sheryl Crow feat. Lucius - Don't
  4:06
15.Sheryl Crow feat. Emmylou Harris - Nobody’s Perfect
  4:43
16.Sheryl Crow feat. James Taylor - Flying Blind
  3:41
17.Sheryl Crow feat. Vince Gill - For The Sake Of Love
  3:35
   
30/08/2019
LP Big Machine 084393004160 / EAN 0843930041602
Toon detailsAlles beluisteren
   
30/08/2019
Digital Big Machine 19OPBMR00585 / EAN 0843930043651
Toon detailsAlles beluisteren
   

Sheryl Crow   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
All I Wanna Do10/12/19941012
If It Makes You Happy05/10/1996Tip: 5 
Tomorrow Never Dies06/12/1997369
Sweet Child O' Mine25/09/1999Tip: 9 
Love Is Free01/03/2008501
Easy21/09/2013Tip: 55 
Halfway There01/04/2017Tip 
Prove You Wrong (Sheryl Crow feat. Stevie Nicks & Maren Morris)29/06/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tuesday Night Music Club01/04/19951725
Sheryl Crow12/10/19961015
The Globe Sessions03/10/1998108
C'mon, C'mon20/04/2002255
The Very Best Of Sheryl Crow01/11/2003205
Wildflower08/10/2005584
Detours23/02/2008793
100 Miles From Memphis31/07/2010563
Feels Like Home21/09/20131014
Be Myself29/04/20171044
Threads07/09/2019393
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.