Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Deep Purple - Newcastle Entertainment Centre - Newcastle, Australia 2001/03/14

Cover Deep Purple - Newcastle Entertainment Centre - Newcastle, Australia 2001/03/14
Cover

Album

Jaar:2019
Label:EDEL
Distributeur:V2
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Piek: 87 / Weken: 2 (W)

Tracks

05/07/2019
CD Edel 0213901EMU (Edel) / EAN 4029759139010
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Woman From Tokyo (Live)
6:14
2.Ted The Mechanic (Live)
5:11
3.Mary Long (Live)
5:56
4.Lazy (Live)
6:03
5.No One Came (Live)
5:38
6.Black Night (Live)
7:22
7.Sometimes I Feel Like Screaming (Live)
7:27
8.Fools (Live)
9:24
9.Perfect Strangers (Live)
9:30
10.Hey Cisco (Live)
6:20
CD 2:
1.When A Blind Man Cries (Live)
7:27
2.Smoke On The Water (Live)
10:21
3.Deep Purple with Jimmy Barnes - Speed King / Good Times (Live)
16:59
4.Hush (Live)
4:17
5.Deep Purple with Jimmy Barnes & Ian Moss - Highway Star (Live)
7:23
   
05/07/2019
LP Edel 0213920EMU (Edel) / EAN 4029759139201
Toon detailsAlles beluisteren
   

Deep Purple   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Night31/10/1970611
Woman From Tokyo19/05/1973233
Smoke On The Water25/08/1973274
Child In Time04/10/1975262
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
30 : Very Best Of20/12/2003922
Machine Head27/10/20121681
Now What?!04/05/20133323
Copenhagen 197222/06/20131842
Perfect Strangers - Live26/10/20131803
Stockholm 197022/03/20141074
Made In Japan31/05/2014709
In Concert '7228/06/20141422
Live In Graz 197527/09/20141043
Celebrating Jon Lord The Rock Legend - Live At The Royal Albert Hall (Deep Purple ∑ Bruce Dickinson ∑ Glenn Hughes ∑ Paul Weller ∑ Rick Wakeman & Many Others with Orion Orchestra conducted by Paul Mann)11/10/20141154
Long Beach 197114/03/2015941
...To The Rising Sun In Tokyo05/09/2015486
From The Setting Sun... In Wacken05/09/2015595
Infinite15/04/2017721
A Fire In The Sky11/11/2017984
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.