Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sum 41 - Order In Decline

Cover Sum 41 - Order In Decline
Digital
Hopeless 1458053301

Album

Jaar:2019
Label:HOPELESS/SUBURBAN
Distributeur:BERTUS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/07/2019 (Positie 21)
Laatste week notering:10/08/2019 (Positie 183)
Piekpositie:21 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:7357 (316 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 7 / Weken: 3
de  Piek: 9 / Weken: 3
at  Piek: 11 / Weken: 3
fr  Piek: 29 / Weken: 3
nl  Piek: 77 / Weken: 1
be  Piek: 21 / Weken: 3 (V)
  Piek: 38 / Weken: 3 (W)
it  Piek: 26 / Weken: 1
es  Piek: 36 / Weken: 1

Tracks

19/07/2019
CD Hopeless HR 2672-2 / EAN 0790692267224
Toon detailsAlles beluisteren
1.Turning Away
  3:50
2.Out For Blood
  3:36
3.The New Sensation
  3:50
4.A Death In The Family
  3:18
5.Heads Will Roll
  3:50
6.45 (A Matter Of Time)
  3:12
7.Never There
  4:20
8.Eat You Alive
  2:44
9.The People vs...
  3:19
10.Catching Fire
  4:01
   
19/07/2019
Digital Hopeless 1458053301
Toon detailsAlles beluisteren
   
19/07/2019
LP Hopeless HR 2672-1 / EAN 0790692267217
Toon detailsAlles beluisteren
   
19/07/2019
Deluxe Edition - CD Hopeless HR 2673-2 / EAN 0790692267323
Toon detailsAlles beluisteren
   
19/07/2019
Translucent Orange Vinyl - LP Hopeless HR 2719-1 / EAN 0790692271917
Toon detailsAlles beluisteren
   

Sum 41   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fat Lip10/11/2001414
In Too Deep16/02/2002363
Still Waiting11/01/2003491
The Hell Song22/02/2003Tip: 9 
A Death In The Family22/06/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
All Killer, No Filler15/12/20011125
Does This Look Infected?14/12/2002491
Chuck23/10/2004842
Underclass Hero11/08/2007851
Screaming Bloody Murder16/04/2011752
13 Voices15/10/20163811
Order In Decline27/07/2019213
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.