Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bon Iver - i,i

Cover Bon Iver - i,i
Digital
Jagjaguwar 656605235066

Album

Jaar:2019
Label:JAGJAGUWAR
Distributeur:KONKURRENT
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/08/2019 (Positie 13)
Laatste week notering:07/12/2019 (Positie 162)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:2465 (2283 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 12 / Weken: 4
de  Piek: 18 / Weken: 3
at  Piek: 21 / Weken: 2
fr  Piek: 97 / Weken: 3
nl  Piek: 21 / Weken: 5
be  Piek: 5 / Weken: 16 (V)
  Piek: 51 / Weken: 6 (W)
se  Piek: 29 / Weken: 2
no  Piek: 17 / Weken: 4
dk  Piek: 12 / Weken: 3
it  Piek: 54 / Weken: 2
es  Piek: 11 / Weken: 5
pt  Piek: 5 / Weken: 8
au  Piek: 8 / Weken: 2
nz  Piek: 32 / Weken: 1

Tracks

30/08/2019
CD Jagjaguwar JAGCD350 / EAN 0656605235028
09/08/2019
Digital Jagjaguwar 656605235066 / EAN 0656605235066
30/08/2019
LP Jagjaguwar JAGLP350 / EAN 0656605235011
Toon detailsAlles beluisteren
1.Yi
  0:31
2.iMi
  3:16
3.We
  2:22
4.Holyfields,
  3:07
5.Hey, Ma
  3:36
6.U (Man Like)
  2:25
7.Naeem
  4:22
8.Jelmore
  2:30
9.Faith
  3:37
10.Marion
  2:21
11.Salem
  3:44
12.Sh'Diah
  4:11
13.RABi
  3:32
   

Bon Iver   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Calgary25/06/2011Tip: 31 
Holocene17/09/2011Tip: 9 
I Need A Forest Fire (James Blake feat. Bon Iver)25/06/2016Tip 
Friends (Francis And The Lights feat. Bon Iver)23/07/2016Tip 
22 (Over S∞∞n)27/08/2016Tip: 22 
8 (circle)08/10/2016Tip: 13 
Do You Need Power? (Walk Out Music)24/11/2018Tip 
Cast-Off (Bruce Hornsby feat. Justin Vernon)06/04/2019Tip: 46 
U (Man Like)08/06/2019Tip: 38 
Hey, Ma15/06/2019Tip: 30 
Faith20/07/2019Tip: 34 
iMi17/08/2019Tip 
Take Me To The Light (Francis And The Lights feat. Bon Iver & Kanye West)21/09/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
For Emma, Forever Ago24/05/20082046
Bon Iver25/06/2011452
22, A Million08/10/201628
i,i17/08/2019516
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Widmann1
Member
**
Da vierte Bon Iver-Album, das vierte, das ich tapfer bewerte.
Das neue Album ist auch Platte des Monats im Musikexpress September 2019.
Und wieder tue ich mich schwer mit dem Gesang und den Songs, die ich oft nicht als Song identifizieren kann.

Anspieltipp: U (Man Like) (immerhin mit 4 bewertet).

gherkin
Member
******
Geweldig nieuw album van Bon Iver.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.