Login
België (Vlaanderen)

Helene Fischer - Live - Die Stadion-Tour

Cover Helene Fischer - Live - Die Stadion-Tour
Digital
Polydor 19UMGIM70407
Cover Helene Fischer - Live - Die Stadion-Tour
CD Fan-Edition
Polydor 00602508116209

Album

Jaar:2019
Label:POLYDOR
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/09/2019 (Positie 69)
Laatste week notering:21/09/2019 (Positie 116)
Piekpositie:69 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:8236 (217 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 3
de  Piek: 1 / Weken: 3
at  Piek: 4 / Weken: 3
nl  Piek: 31 / Weken: 1
be  Piek: 69 / Weken: 2 (V)

Tracks

23/08/2019
CD Polydor 00602508116155 (UMG) / EAN 0602508116155
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Spürst du das? (Live)
  2:33
2.Flieger (Live)
  4:50
3.Phänomen (Live)
  4:48
4.Fehlerfrei (Live)
  5:12
5.Hit Medley (Live)
Feuerwerk / Mitten im Paradies / Hundert Prozent / Rockin' All Over The World
  7:07
6.Interlude Wind (Live)
  2:08
7.Sonnen Medley (Live)
Viva la vida / Conga / Sonne auf der Haut
  5:59
8.Und morgen früh küss' ich dich wach (Live)
  3:32
9.Lieb mich (Live)
  3:28
10.Von hier bis unendlich (Live)
  5:05
11.Interlude Erde (Live)
  1:30
12.Verdammt ich lieb dich (Live)
  4:12
13.90's Medley (Live)
Rhythm Is A Dancer / What Is Love / I Like To Move It / Sing Hallelujah
  5:54
14.Mit dem Wind (Live)
  5:08
15.Unser Tag (Live)
  4:30
16.Helene Fischer mit Ben Zucker - Freiheit (Live)
  4:05
CD 2:
1.Wir brechen das Schweigen (Live)
  5:46
2.Interlude Wasser (Live)
  2:03
3.Atemlos durch die Nacht (Live)
  6:40
4.Sowieso (Live)
  5:06
5.Ich will immer wieder... dieses Fieber spür'n (Live)
  4:12
6.Die Hölle morgen früh (Live)
  4:17
7.Interlude Feuer (Live)
  2:17
8.Herzbeben (Live)
  5:08
9.Mit keinem Ander'n (Live)
  5:18
10.Nur mit dir (Akustik Version)
  7:12
11.Achterbahn (Live)
  9:25
Bonus Highlights aus "Helene Fischer Live: Die Arena-Tournee"
12.Du hast mich stark gemacht (Live)
  3:34
13.Wenn Du lachst (Live)
  3:51
14.Wir zwei (Live)
  3:37
15.Das volle Programm (Live)
  3:34
   
23/08/2019
Digital Polydor 19UMGIM70407 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
   
30/08/2019
Fan-Edition - CD Polydor 00602508116209 (UMG) / EAN 0602508116209
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Spürst du das? (Live)
  2:33
2.Flieger (Live)
  4:50
3.Phänomen (Live)
  4:48
4.Fehlerfrei (Live)
  5:12
5.Hit Medley (Live)
Feuerwerk / Mitten im Paradies / Hundert Prozent / Rockin' All Over The World
  7:07
6.Interlude Wind (Live)
  2:08
7.Sonnen Medley (Live)
Viva la vida / Conga / Sonne auf der Haut
  5:59
8.Und morgen früh küss' ich dich wach (Live)
  3:32
9.Lieb mich (Live)
  3:28
10.Von hier bis unendlich (Live)
  5:05
11.Interlude Erde (Live)
  1:30
12.Verdammt ich lieb dich (Live)
  4:12
13.90's Medley (Live)
Rhythm Is A Dancer / What Is Love / I Like To Move It / Sing Hallelujah
  5:54
14.Mit dem Wind (Live)
  5:08
15.Unser Tag (Live)
  4:30
16.Helene Fischer mit Ben Zucker - Freiheit (Live)
  4:05
CD 2:
1.Wir brechen das Schweigen (Live)
  5:46
2.Interlude Wasser (Live)
  2:03
3.Atemlos durch die Nacht (Live)
  6:40
4.Sowieso (Live)
  5:06
5.Ich will immer wieder... dieses Fieber spür'n (Live)
  4:12
6.Die Hölle morgen früh (Live)
  4:17
7.Interlude Feuer (Live)
  2:17
8.Herzbeben (Live)
  5:08
9.Mit keinem Ander'n (Live)
  5:18
10.Nur mit dir (Akustik Version)
  7:12
11.Achterbahn (Live)
  9:25
Bonus Highlights aus "Helene Fischer Live: Die Arena-Tournee"
12.Du hast mich stark gemacht (Live)
  3:34
13.Wenn Du lachst (Live)
  3:51
14.Wir zwei (Live)
  3:37
15.Das volle Programm (Live)
  3:34
Extras:
DVD & Blu-Ray: Die Stadion-Tour - Live
   

Helene Fischer   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fehlerfrei19/10/2013Tip: 71 
Atemlos durch die Nacht12/07/2014Tip: 26 
Herzbeben26/08/2017Tip 
Flieger26/05/2018Tip 
See You Again22/06/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Für einen Tag05/11/2011736
Best Of Helene Fischer20/10/20121951
Best Of Helene Fischer Live - So wie ich bin20/10/2012341
Für einen Tag - Live 201222/12/20128214
Farbenspiel12/10/20131470
Farbenspiel - Live - die Tournee20/12/20147719
Weihnachten (Helene Fischer & The Royal Philharmonic Orchestra)21/11/20151219
Helene Fischer20/05/2017533
Das Konzert aus dem Kesselhaus16/09/2017757
Live - Die Arena-Tournee05/05/20181824
Live - Die Stadion-Tour07/09/2019692
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33 (Reviews: 3)

da_hooliii
Member
***
Schwierig. An sich kann sie ja gut singen aber sie ist leider in dieser Schlagerecke festgekettet. Klar ist das eine aufwändige Tour und alles aber so ganz überzeugt es mich einfach nicht. Ich gehöre nicht zu dieser Zielgruppe , die ansprechen möchte.

fabio
Member
****
3-4

southpaw
Member
***
Betrachte sie distanziert, kann aber ihren Appeal durchaus verstehen.

Dann jedoch lieber ihre Weihnachtsshow als (fast ausschließlich) ihre eigenen Lieder.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.