Login
België (Vlaanderen)

Niska - Mr Sal

Cover Niska - Mr Sal
Digital
Talent Factory / Millenium / Capitol 19UMGIM67732 / 00602508137747

Album

Jaar:2019
Label:CAPITOL
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/09/2019 (Positie 11)
Laatste week notering:19/10/2019 (Positie 56)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:4513 (1024 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 5
fr  Piek: 1 / Weken: 2
nl  Piek: 46 / Weken: 1
be  Piek: 11 / Weken: 6 (V)
  Piek: 1 / Weken: 6 (W)

Tracks

06/09/2019
CD Talent Factory / Millenium / Capitol 080 411 6 (UMG) / EAN 0602508041167
06/09/2019
Digital Talent Factory / Millenium / Capitol 19UMGIM67732 / 00602508137747 (UMG) / EAN 0602508137747
Toon detailsAlles beluisteren
1.Vrai
  2:33
2.Siliconé
  2:59
3.La zone est minée
  3:03
4.Bâtiment
  3:31
5.Mendoza
  3:18
6.Du lundi au lundi
  2:45
7.Niska feat. Koba LaD - Tous les couler
  3:01
8.Valise
  3:01
9.Niska feat. Ninho - Méchant
  3:11
10.Mr Sal
  2:57
11.Niska feat. Heuss L'Enfoiré - Moula
  3:05
12.Hasta luego
  3:31
13.Tellement gang
  2:57
14.Stop
  2:12
15.J'suis dans les wayes
  2:46
16.Niska feat. Skaodi - Manu le coq
  2:56
17.Niska feat. Booba - Médicament
  3:17
18.Des flingues et des roses
  2:56
   

Niska   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Réseaux19/08/2017Tip: 23 
Médicament (Niska feat. Booba)29/06/2019Tip 
Du lundi au lundi27/07/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zifukoro11/06/20161871
Commando30/09/20172325
Mr Sal14/09/2019116
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.