Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

James Blunt - Once Upon A Mind

Cover James Blunt - Once Upon A Mind
Digital
Atlantic 190295361280
Cover James Blunt - Once Upon A Mind
CD
Atlantic 9029536678

Album

Jaar:2019
Label:ATLANTIC
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/11/2019 (Positie 61)
Laatste week notering:09/11/2019 (Positie 91)
Piekpositie:61 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:7944 (250 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 2
de  Piek: 8 / Weken: 2
at  Piek: 6 / Weken: 2
fr  Piek: 32 / Weken: 1
nl  Piek: 29 / Weken: 2
be  Piek: 61 / Weken: 2 (V)
  Piek: 15 / Weken: 2 (W)
it  Piek: 31 / Weken: 2
es  Piek: 34 / Weken: 1
pt  Piek: 47 / Weken: 1
au  Piek: 5 / Weken: 2
nz  Piek: 16 / Weken: 1

Tracks

25/10/2019
CD Atlantic 9029536678 (Warner) / EAN 0190295366780
25/10/2019
LP Atlantic 9029536677 (Warner) / EAN 0190295366773
25/10/2019
Digital Atlantic 190295361280 (Warner) / EAN 0190295361280
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Truth
  3:42
2.Cold
  3:28
3.Champions
  3:14
4.Monsters
  4:20
5.Youngster
  3:19
6.5 Miles
  3:19
7.How It Feels To Be Alive
  3:25
8.I Told You
  2:31
9.Halfway
  3:11
10.Stop The Clock
  3:14
11.The Greatest
  3:10
   

James Blunt   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
You're Beautiful23/07/2005138
Goodbye My Lover31/12/2005219
Wisemen15/04/2006Tip: 2 
197315/09/2007321
Same Mistake08/12/2007Tip: 3 
Primavera in anticipo (It Is My Song) (Laura Pausini & James Blunt)07/02/2009Tip: 9 
Stay The Night23/10/2010715
So Far Gone05/02/2011Tip: 16 
I'll Be Your Man11/06/2011Tip: 6 
Dangerous12/11/2011Tip: 75 
Bonfire Heart26/10/2013228
Heart To Heart18/01/2014Tip: 24 
Postcards24/05/2014Tip: 36 
When I Find Love Again11/10/2014Tip: 12 
Love Me Better11/02/2017Tip: 12 
Bartender22/04/2017Tip 
OK (Robin Schulz feat. James Blunt)29/07/20171621
Don't Give Me Those Eyes07/10/2017Tip 
Melody (Lost Frequencies feat. James Blunt)05/05/2018721
Cold14/09/2019Tip: 13 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back To Bedlam11/06/2005165
Chasing Time: The Bedlam Sessions18/02/2006324
All The Lost Souls22/09/2007430
Some Kind Of Trouble13/11/20101428
Moon Landing26/10/20131241
The Afterlove01/04/20171714
Once Upon A Mind02/11/2019612
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

bluezombie
Member
****
.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.