Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Westlife - Spectrum

Cover Westlife - Spectrum
CD
Virgin EMI CDVX 3219 / 00602577227905
Digital
Virgin EMI 00602577226199

Album

Jaar:2019
Label:VIRGIN
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/11/2019 (Positie 53)
Laatste week notering:23/11/2019 (Positie 53)
Piekpositie:53 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:9097 (148 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 23 / Weken: 1
de  Piek: 69 / Weken: 1
be  Piek: 53 / Weken: 1 (V)
es  Piek: 79 / Weken: 1

Tracks

15/11/2019
CD Virgin EMI CDVX 3219 / 00602577227905 (UMG) / EAN 0602577227905
15/11/2019
Digital Virgin EMI 00602577226199 (UMG) / EAN 0602577226199
22/11/2019
LP Virgin EMI V 3219 (UMG) / EAN 0602577608414
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hello My Love
  3:35
2.Better Man
  3:16
3.My Blood
  3:17
4.Dynamite
  3:32
5.Dance
  2:45
6.One Last Time
  2:55
7.Take Me There
  3:25
8.Repair
  3:07
9.Without You
  3:39
10.L.O.V.E.
  2:53
11.Another Life
  3:49
   

Westlife   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Swear It Again22/05/19991014
If I Let You Go04/09/1999715
Flying Without Wings04/12/1999716
Fool Again15/04/2000384
Against All Odds (Mariah feat. Westlife)14/10/2000501
My Love11/11/2000613
I Lay My Love On You10/02/2001353
Uptown Girl28/04/2001514
When You're Looking Like That11/08/2001199
Queen Of My Heart17/11/20011412
World Of Our Own23/02/2002Tip: 3 
Bop Bop Baby08/06/2002501
Unbreakable16/11/20021014
Tonight15/03/2003Tip: 4 
Hey Whatever27/09/2003Tip: 6 
Mandy20/12/2003501
Obvious13/03/2004Tip: 15 
...Ain't That A Kick In The Head20/11/2004471
You Raise Me Up12/11/2005Tip: 3 
Hello My Love19/01/2019Tip: 27 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Westlife06/11/1999519
Coast To Coast18/11/20001719
World Of Our Own24/11/200188
Unbreakable - The Greatest Hits Vol. 123/11/20022711
Turnaround06/12/2003782
Allow Us To Be Frank27/11/20042512
Face To Face28/01/2006713
Spectrum23/11/2019531
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 3)

NICKJONAS
Member
****
nicht schlecht, könnte aber besser sein...Hört sich alles ziemlich ähnlich an und nach so langer Abstinenz hat das Album eine ziemlich kurze Laufzeit...

bluezombie
Member
****
.

nirvanamusic87
Member
***
Ok, though not their best studio album.

13th UK top 10 album. 2 weeks UK top 100. 62,621 sold while #1. Their eighth UK#1 album.

2 weeks UK top 10. UK#1 (1 week).
Ireland#1 (2 weeks).
Scotland#1 (1 week).

Taiwan#2.
Japan#108.

1 week top 10. World Chart#6.

62,621 copies sold in the UK.
Laatst gewijzigd: 04/12/2019 14:59
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.