Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Cure - Curaetion - 25

Cover The Cure - Curaetion - 25
CD
Eagle Rock 505130054057
Cover The Cure - Curaetion - 25
Digital From There to Here From Here to There
Eagle Rock 19UMGIM71891
Cover The Cure - Curaetion - 25
CD
Eagle Rock 5034504136786

Album

Jaar:2019
Label:EAGLE
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/10/2019 (Positie 17)
Laatste week notering:09/11/2019 (Positie 90)
Piekpositie:17 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:6934 (381 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 14 / Weken: 1
de  Piek: 2 / Weken: 3
nl  Piek: 33 / Weken: 1
be  Piek: 17 / Weken: 3 (V)
  Piek: 8 / Weken: 3 (W)
pt  Piek: 18 / Weken: 1

Tracks

18/10/2019
CD Eagle Rock 505130054057 / EAN 5051300540579
Toon detailsAlles beluisteren
Extras Blu-Ray:
4CD's & 2 Blu-Ray's
   
18/10/2019
CD Eagle Rock 5034504136786 / EAN 5034504136786
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
4CD's & 2 DVD's
   
18/10/2019
From There to Here From Here to There - Digital Eagle Rock 19UMGIM71891
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Cure   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Forest13/09/1980205
In Between Days07/09/1985235
Close To Me26/10/1985305
Boys Don't Cry (New Voice-New Mix)17/05/1986176
Why Can't I Be You?25/04/1987179
Lullaby03/06/1989157
Lovesong16/09/1989383
Never Enough17/11/1990282
High11/04/1992217
Friday I'm In Love13/06/1992343
The 13th18/05/1996431
Wrong Number01/11/1997Tip: 12 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild Mood Swings18/05/1996136
Bloodflowers19/02/2000116
Greatest Hits24/11/2001518
Join The Dots - B-Sides & Rarities, 1978>2001 (The Fiction Years)07/02/2004605
The Cure03/07/2004711
4:13 Dream01/11/2008237
Disintegration05/06/2010843
Bestival Live 201117/12/20118311
Mixed Up30/06/2018353
Curaetion - 2526/10/2019173
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.