Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Lauv - ~How I'm Feeling~

Cover Lauv - ~How I'm Feeling~
Digital
Kobalt / AWAL 5056167113867
Cover Lauv - ~How I'm Feeling~
LP Blue Coloured Vinyl
Lauv LAUV 002LPB
Cover Lauv - ~How I'm Feeling~
LP White Coloured Vinyl
Lauv LAUV002LP

Album

Jaar:2019
Label:KOBALT
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/01/2020 (Positie 164)
Laatste week notering:04/04/2020 (Positie 17)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:3624 (1472 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 21 / Weken: 4
de  Piek: 27 / Weken: 4
at  Piek: 10 / Weken: 4
fr  Piek: 83 / Weken: 2
nl  Piek: 13 / Weken: 8
be  Piek: 8 / Weken: 12 (V)
  Piek: 75 / Weken: 4 (W)
se  Piek: 58 / Weken: 1
fi  Piek: 44 / Weken: 2
no  Piek: 30 / Weken: 5
dk  Piek: 22 / Weken: 4
it  Piek: 82 / Weken: 1
es  Piek: 39 / Weken: 2
pt  Piek: 31 / Weken: 1
au  Piek: 5 / Weken: 3
nz  Piek: 6 / Weken: 3

Tracks

06/03/2020
CD Kobalt / AWAL LAUV002CD / EAN 5056167118558
06/03/2020
Digital Kobalt / AWAL 5056167113867 / EAN 5056167113867
Toon detailsAlles beluisteren
1.Drugs & The Internet
  2:59
2.Lauv feat. Anne-Marie - Fuck, I'm Lonely
  3:19
3.Lonely Eyes
  3:16
4.Sims
  2:35
5.Believed
  2:49
6.Billy
  3:00
7.Feelings
  3:10
8.Lauv feat. Alessia Cara - Canada
  3:04
9.For Now
  3:09
10.Lauv & Lany - Mean It
  3:52
11.Tell My Mama
  2:46
12.Sweatpants
  3:16
13.Lauv feat. BTS - Who
  3:00
14.Lauv & Troye Sivan - I'm So Tired...
  2:42
15.Lauv feat. SofŪa Reyes - El Tejano
  3:11
16.Tattoos Together
  3:06
17.Changes
  2:40
18.Sad Forever
  3:23
19.Invisible Things
  3:17
20.Julia
  3:38
21.Modern Loneliness
  4:14
   
06/03/2020
Blue Coloured Vinyl - LP Lauv LAUV 002LPB / EAN 5056167118596
Toon detailsAlles beluisteren
   
06/03/2020
White Coloured Vinyl - LP Lauv LAUV002LP / EAN 5056167118572
Toon detailsAlles beluisteren
   

Lauv   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Like Me Better05/08/20173015
A Different Way (DJ Snake feat. Lauv)30/09/2017Tip: 1 
Easy Love21/10/2017Tip 
Getting Over You10/03/2018Tip 
Chasing Fire14/04/2018Tip 
Enemies21/07/2018Tip 
There's No Way (Lauv feat. Julia Michaels)06/10/2018Tip: 17 
I'm So Tired... (Lauv & Troye Sivan)04/05/2019379
Drugs & The Internet04/05/2019Tip 
F**k, I'm Lonely (Lauv feat. Anne-Marie)17/08/20192117
Make It Right (BTS feat. Lauv)26/10/2019Tip 
Feelings09/11/2019Tip 
Mean It (Lauv & Lany)23/11/2019Tip: 32 
Tattoos Together25/01/2020Tip: 12 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Met You When I Was 18.09/06/20187721
~How I'm Feeling~18/01/2020812
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Widmann1
Member
****
Bei 21 Songs wird's schwer, da wäre weniger mehr gewesen, aber so ist es heutzutage leider meistens.

Dennoch gibt es darunter Perlen:
Drugs & The Internet
Fuck, I'm Lonely (Lauv feat. Anne-Marie)
Tell My Mama
Who (Lauv feat. BTS)
I'm So Tired… (Lauv & Troye Sivan)
Modern Loneliness

fabio
Member
****
gut
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.