Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ringo Starr - What's My Name

Cover Ringo Starr - What's My Name
CD
Universal 0602508243738

Album

Jaar:2019
Label:UNIVERSAL
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/11/2019 (Positie 121)
Laatste week notering:02/11/2019 (Positie 121)
Piekpositie:121 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:10315 (80 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 50 / Weken: 1
de  Piek: 40 / Weken: 2
at  Piek: 43 / Weken: 1
fr  Piek: 128 / Weken: 1
be  Piek: 121 / Weken: 1 (V)
  Piek: 144 / Weken: 1 (W)
it  Piek: 91 / Weken: 1
es  Piek: 39 / Weken: 1

Tracks

25/10/2019
CD Universal 0602508243738 (UMG) / EAN 0602508243738
Toon detailsAlles beluisteren
1.Gotta Get Up To Get Down
  4:20
2.It's Not Love That You Want
  3:35
3.Grow Old With Me
  3:20
4.Magic
  4:10
5.Money
  2:58
6.Better Days
  2:49
7.Life Is Good
  3:12
8.Thank God For Music
  3:39
9.Send Love Spread Peace
  2:59
10.What's My Name
  3:45
   
25/10/2019
LP Universal 060250824375 (UMG) / EAN 0602508243752
Toon detailsAlles beluisteren
   

Ringo Starr   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Don't Come Easy08/05/197197
Back Off Boogaloo06/05/1972234
Photograph17/11/1973810
You're Sixteen09/03/1974109
Oh My My25/05/1974301
Only You08/02/1975291
Wrack My Brain02/01/1982321
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Postcards From Paradise11/04/20151463
Give More Love23/09/2017942
What's My Name02/11/20191211
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.