Login
België (Vlaanderen)

Johnny Hallyday - Johnny

Cover Johnny Hallyday - Johnny
Cover

Album

Jaar:2019
Label:MERCURY
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/11/2019 (Positie 42)
Laatste week notering:09/11/2019 (Positie 106)
Piekpositie:42 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:7908 (254 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 2
fr  Piek: 1 / Weken: 1
be  Piek: 42 / Weken: 2 (V)
  Piek: 1 / Weken: 2 (W)

Tracks

25/10/2019
CD Panthéon / Mercury 0808239 (UMG) / EAN 0602508082399
25/10/2019
Digital Panthéon / Mercury 19UMGIM62610 / 00602508082528 (UMG) / EAN 0602508082528
Toon detailsAlles beluisteren
1.Que je t'aime (Intro 2019)
  1:19
2.Que je t'aime (Version 2019)
  3:52
3.Diégo, libre dans sa tête [2019]
  3:18
4.Quelque chose de Tennessee (Version 2019)
  4:12
5.Sur ma vie
  3:58
6.L'envie (Version 2019)
  4:22
7.Sang pour sang (Version 2019)
  4:02
8.Vivre pour le meilleur (Version 2019)
  4:28
9.Marie (Version 2019)
  3:46
10.Le chanteur abandonné (Version 2019)
  4:20
11.Requiem pour un fou (Version 2019)
  5:44
12.M'arrêter là (Version 2019)
  3:18
13.Non je ne regrette rien [2019]
  3:10
   
08/11/2019
LP Universal 060250808686 (UMG) / EAN 0602508086861
Toon detailsAlles beluisteren
   
08/11/2019
LP Universal 060250808680 (UMG) / EAN 0602508086809
Toon detailsAlles beluisteren
   
08/11/2019
LP Universal 060250838932 (UMG) / EAN 0602508389320
Toon detailsAlles beluisteren
   

Johnny Hallyday   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tes tendres années01/09/1963912
Ma guitare01/12/1963188
Pour moi la vie va commencer01/02/1964164
Excuse-moi partenaire01/03/1964178
Johnny lui dit adieu01/04/1965194
Gabrielle09/10/1976203
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ça ne finira jamais08/11/2008631
Jamais seul09/04/20111001
L'attente24/11/2012924
On Stage15/06/2013684
Rester vivant29/11/2014783
De l'amour21/11/2015875
Rester vivant tour29/10/20161723
Triple Best Of09/12/2017802
Les 50 plus belles chansons16/12/20171614
Les 100 plus belles chansons [2006]23/12/20171801
Mon pays c'est l'amour27/10/2018812
Johnny02/11/2019422
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

southpaw
Member
*****
Wird er zum 2Pac Frankreichs? Egal, Auswahl und Atmosphäre sind halt auch hier gut.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.