Login
België (Vlaanderen)

Jacques Dutronc / Johnny Hallyday / Eddy Mitchell - Les vieilles canailles - L'album live

Cover Jacques Dutronc / Johnny Hallyday / Eddy Mitchell - Les vieilles canailles - L'album live
CD
Parlophone 0190295380618

Album

Jaar:2019
Label:PARLOPHONE
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/11/2019 (Positie 76)
Laatste week notering:23/11/2019 (Positie 152)
Piekpositie:76 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:8712 (174 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 3
be  Piek: 76 / Weken: 2 (V)
  Piek: 1 / Weken: 3 (W)

Tracks

08/11/2019
CD Parlophone 0190295380618 (Warner) / EAN 0190295380618
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.C'est pourtant vrai (Intro - Live)
  2:07
2.Les playboys (Live)
  4:31
3.Noir c'est noir (Live)
  3:18
4.C'est un rocker (Live)
  6:22
5.Les cactus (Live)
  3:51
6.L'opportuniste (Live)
  3:00
7.La fille du père Noël (Live)
  3:57
8.Quelque chose de Tennessee (Live)
  5:28
9.J'aime les filles (Live)
  4:35
10.Le cimetière des éléphants (Live)
  4:56
11.Lèche-bottes blues (Live)
  4:56
12.Excuse-moi partenaire (Live)
  4:10
13.Joue pas de rock'n'roll pour moi (Live)
  6:29
14.Be bop a lula (Live)
  3:35
15.Il est cinq heures Paris s'éveille (Live)
  3:15
CD 2:
1.Couleur menthe à l'eau (Live)
  4:12
2.Gabrielle (Live)
  8:00
3.Le pénitencier (Live)
  6:08
4.On veut des légendes (Live)
  4:40
5.Vieille canaille (Live)
  4:49
6.Et moi et moi et moi (Live)
  4:03
7.Pas de boogie woogie (Live)
  6:16
8.C'est pourtant vrai (Outro Live)
  1:46
9.Toute la musique que j'aime (Live)
  8:01
   
08/11/2019
LP Warner 9029538206 (Warner) / EAN 0190295382063
Toon detailsAlles beluisteren
   

Johnny Hallyday   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tes tendres années01/09/1963912
Ma guitare01/12/1963188
Pour moi la vie va commencer01/02/1964164
Excuse-moi partenaire01/03/1964178
Johnny lui dit adieu01/04/1965194
Gabrielle09/10/1976203
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ça ne finira jamais08/11/2008631
Jamais seul09/04/20111001
L'attente24/11/2012924
On Stage15/06/2013684
Rester vivant29/11/2014783
De l'amour21/11/2015875
Rester vivant tour29/10/20161723
Triple Best Of09/12/2017802
Les 50 plus belles chansons16/12/20171614
Les 100 plus belles chansons [2006]23/12/20171801
Mon pays c'est l'amour27/10/2018812
Johnny02/11/2019424
Les vieilles canailles - L'album live (Jacques Dutronc / Johnny Hallyday / Eddy Mitchell)16/11/2019762
 

Eddy Mitchell   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Toujours un coin qui me rappelle01/03/1965174
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Les vieilles canailles - L'album live (Jacques Dutronc / Johnny Hallyday / Eddy Mitchell)16/11/2019762
 

Jacques Dutronc   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mini, mini, mini03/09/1966166
Les playboys17/12/1966511
J'aime les filles10/06/1967152
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Les vieilles canailles - L'album live (Jacques Dutronc / Johnny Hallyday / Eddy Mitchell)16/11/2019762
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.