Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Cigarettes After Sex - Cry

Cover Cigarettes After Sex - Cry
Digital
Partisan 1476084512

Album

Jaar:2019
Label:PARTISAN
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/11/2019 (Positie 8)
Laatste week notering:23/11/2019 (Positie 43)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:5455 (716 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 18 / Weken: 3
de  Piek: 29 / Weken: 1
at  Piek: 26 / Weken: 2
fr  Piek: 27 / Weken: 1
nl  Piek: 37 / Weken: 2
be  Piek: 8 / Weken: 4 (V)
  Piek: 19 / Weken: 4 (W)
dk  Piek: 31 / Weken: 1
it  Piek: 60 / Weken: 1
es  Piek: 26 / Weken: 2
pt  Piek: 1 / Weken: 3

Tracks

25/10/2019
CD Partisan / Knitting Factory PTKF2173-2 / EAN 0720841217329
Toon detailsAlles beluisteren
1.Don't Let Me Go
  4:22
2.Kiss It Off Me
  4:30
3.Heavenly
  4:46
4.You're The Only Good Thing In My Life
  4:35
5.Touch
  4:52
6.Hentai
  4:45
7.Cry
  4:16
8.Falling In Love
  4:05
9.Pure
  4:14
   
25/10/2019
Digital Partisan 1476084512
Toon detailsAlles beluisteren
   
25/10/2019
MC Partisan / Knitting Factory PTKF2173-4 / EAN 0720841217343
Toon detailsAlles beluisteren
   
25/10/2019
LP Partisan / Knitting Factory PTKF2173-1 / EAN 0720841217312
Toon detailsAlles beluisteren
   

Cigarettes After Sex   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
K.24/12/2016Tip 
Apocalypse15/04/2017Tip: 35 
Crush23/06/2018Tip: 36 
Neon Moon12/01/2019Tip 
Heavenly07/09/2019Tip: 14 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cigarettes After Sex17/06/20175112
Cry02/11/201984
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

gherkin
Member
******
Cigarettes After Sex lost de hoge verwachtingen in met een nieuw album dat ik enkel als dubbel en dik geslaagd kan omschrijven.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.