Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tindersticks - No Treasure But Hope

Cover Tindersticks - No Treasure But Hope
Digital
Lucky Dog / City Slang 4250506834395
Cover Tindersticks - No Treasure But Hope
LP Crystal Clear Vinyl
City Slang SLG50236LPX

Album

Jaar:2019
Label:CITY SLANG
Distributeur:KONKURRENT
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/11/2019 (Positie 39)
Laatste week notering:30/11/2019 (Positie 63)
Piekpositie:39 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:7649 (300 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 53 / Weken: 1
de  Piek: 29 / Weken: 1
at  Piek: 41 / Weken: 1
nl  Piek: 99 / Weken: 1
be  Piek: 39 / Weken: 2 (V)
  Piek: 92 / Weken: 2 (W)
es  Piek: 66 / Weken: 1
pt  Piek: 10 / Weken: 1

Tracks

15/11/2019
CD City Slang SLG50236 / EAN 4250506834142
Toon detailsAlles beluisteren
1.For The Beauty
  4:45
2.The Amputees
  3:27
3.Trees Fall
  5:04
4.Pinky In The Daylight
  5:22
5.Carousel
  4:38
6.Take Care In Your Dreams
  3:56
7.See My Girls
  5:28
8.The Old Mans Gait
  4:42
9.Tough Love
  4:56
10.No Treasure But Hope
  3:51
   
15/11/2019
LP City Slang SLG50236LP / EAN 4250506834159
Toon detailsAlles beluisteren
   
15/11/2019
Crystal Clear Vinyl - LP City Slang SLG50236LPX / EAN 4250506834234
Toon detailsAlles beluisteren
   
15/11/2019
Digital Lucky Dog / City Slang 4250506834395 / EAN 4250506834395
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tindersticks   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Slippin' Shoes25/02/2012Tip: 88 
The Amputees21/09/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tindersticks [1993]29/04/1995411
Curtains28/06/1997262
Simple Pleasure18/09/1999373
Waiting For The Moon28/06/2003321
The Hungry Saw03/05/2008147
Falling Down A Mountain30/01/2010218
The Something Rain25/02/20122111
Across Six Leap Years19/10/20132612
Ypres01/11/2014856
The Waiting Room30/01/20161314
No Treasure But Hope23/11/2019392
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.